Skip to main content
Worldmap

Lars Larsen želi da dvostruko uveća JYSK

Датум: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: Expansion , Strategy

JYSK ima 2500 prodavnica, ali san vlasnika i osnivača Larsa Larsena je da udvostruči broj prodavnica u celom svetu.

Lars Larsen
Lars Larsen ima velike ambicije za JYSK u budućnosti.


Njegova želja je da tokom vremena udvostruči broj prodavnica sa 2500 na 5000 ukupno širom sveta. Već u narednih pet godina, cilj je otvaranje najmanje 700 novih prodavnica.

Tako govore vlasnik i osnivač JYSKa, Lars Larsen i Jan Bøgh, CEO (generalni direktor) za JYSK Nordic, u velikom intervjuu za danski poslovni medij Finans.

„Ne treba da zaustavljate voz koji se kreće velikom brzinom. Umesto toga, treba dodatno da ubrzate. Zabavno je kada stvarate nešto veće. Potrebno je mnogo vremena da voz ponovo ubrza kada jednom uspori kretanje. Zato mi i dalje ubrzavamo. A imamo i ekonomiju koja omogućava da isprobamo nešto novo“, kaže Lars Larsen za Finans.

JYSK U SVETU

  • U 2017. godini JYSK ima 2500 prodavnica.
  • U našim prodavnicama radi više od 21 000 zaposlenih.
  • Možete da kupujete u JYSKu u 48 zemalja.

JYSK u celom svetu

Izuzev Irske i malih država Luksemburga i Lihtenštajna, JYSK danas ima prodavnice u celoj Evropi. Sada imamo ambiciju da se JYSK proširi po celom svetu.

„Zaista želim da budemo prisutni u celom svetu, jer smo sada pokrili Evropu. Moj san je da JYSK bude dostupan širom sveta“, kaže Lars Larsen za Finans.

Prema Janu Bøghu, JYSK Nordic trenutno istražuje mogućnosti za otvaranje prodavnica u Izraelu i dalje širenje u Aziji.

I ne samo to, JYSKova kompanija u Nemačkoj DÄNISCHES BETTENLAGER je u postupku izlaska na tržište Južne Amerike, dok će u Čileu verovatno biti prva prodavnica.

Larsen ostaje ovde

Da li će do dvostrukog uvećanja JYSKa doći dok je Lars Larsen predsedavajući upravnog odbora, to niko ne zna. Međutim, on nema nameru da napusti vidljivo mesto predsedavajućeg upravnog odbora JYSKa.

„Do toga će doći samo ako izgubim interesovanje. Strast me i dalje pokreće, tako da ne vidim razlog da bilo šta menjam. Ostajem ovde još mnogo godina, sve dok mi to dopusti zdravlje“, kaže Lars Larsen za Finans.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office