Skip to main content

Kuhinja dobija veći fokus u JYSKu

Datum: 15/07/2019

Autor: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Tina
Tina Nymann

Novi dekorativni kuhinjski dodaci dobijaju više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Imamo puno uspeha sa našim dekorativnim artiklima a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i postavljanje stola”, kaže kupac Tina Nymann.

Šarene kuhinjske krpe i praktične činije će uskoro biti dopunjene još dekorativnijim kuhinjskim dodacima na policama i izložbenim mestima u JYSKovim prodavnicama.

„Kuhinja je u mnogim domovima centralna prostorija i možemo da naslutimo da raste interesovanje za opremanje kuhinje udobnim i dekorativnim artiklima.” Trenutno pokušavamo da to olakšamo kolekcijom modernih i šarenih proizvoda kao što su čaše, činije i tanjiri. Novim proizvodima kombinujemo funkcionalno sa dekorativnim”, kaže Tina Nymann, koja je kupac dekorativnih artikala u JYSKu.

Kuhinja 848

Izloženi artikli

Novi proizvodi, koji će biti u prodavnicama i onlajn od početka avgusta, obuhvataju čaše u bojama i rustične tanjire, kao i staklenu flašu-bokal u bojama, razne činije i šolje sa slamkama koje se mogu ponovo koristiti.

Pregled proizvoda

  • Tanjir TONE Ø30cm svetlo plave boje
  • Keramička činija JO Ø24xH8cm
  • Keramička činija JOSEF Ø11xH10cm raz.
  • Činija BORIS Ø15xH6cm od bambusa raz.
  • Keramička šolja VILBERT Ø9xH11cm raz.
  • Bokal UNO Ø10xH25cm bezbedan za čuvanje hrane
  • Čaša CLAES Ø8xH10cm providna
  • Čaša CLAES Ø8xH10cm razno
  • Čaša ALF Ø8xH14cm sa poklopcem i slamkom raz.

„Staklo u boji i ručno izrađena keramika nisu stvari koje samo odlažete u ormar, već su stvari koje izlažete kako biste obojili svakodnevnicu i stvorili prijatan doživljaj u kuhinji. Pored toga, proizvodi se mogu koristiti u razne svrhe, na primer, staklena flaša-bokal može da se koristi i kao vaza ili tanjir kao ukrasna činija”, kaže Tina Nymann.

Kuhinjski dodaci su istaknuti na posebnim displejima u prodavnicama tako da kupci mogu da se inspirišu na koji način mogu da kombinuju proizvode u svojim sopstvenim domovima.

Latest news

Jedan dan u JYSKu, fotografija prikaza

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (avgust 2019)

16/08/2019 - Za više od 23.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Peter Rosenmeier

JYSK i organizacija Parasport Denmark proslavljaju 30 godina saradnje

06/08/2019 - Od 1989. godine JYSK je bio glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se zasniva na zajedničkim vrednostima, međusobnom poštovanju i verovanju u sopstvene sposobnosti.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office