Skip to main content

Kuhinja dobija više pažnje u JYSKu

Datum: 15/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Tina
Tina Nymann

Nova dekorativna dodatna oprema za kuhinju će dobiti više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Postigli smo veliki uspjeh s našim dekorativnim artiklima, a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i stolne komplete", kaže purchaser (odjel Nabave) Tina Nymann.

Kuhinjskim krpama sa šarama i praktičnim zdjelama će se uskoro pridružiti još više ukrasne kuhinjske opreme na policama i izložbenim prostorima u JYSKovim prodavnicama.

„Kuhinja je centralna prostorija u mnogim domovima, i osjećamo da se povećava interesovanje za opremanje kuhinje udobnim i dekorativnim artiklima. Sada se trudimo da to olakšamo našim kolekcijama stilskih i raznobojnih proizvoda kao što su staklo, zdjele i tanjiri. Sa našim novim proizvodima kombinujemo funkcionalnost sa dekorativnim,“ kaže Tina Nymann, koja je purchaser of decoration articles (dobavljač dekorativnih artikala) u JYSKu.

Kuhinja 848

U izlogu

Novi proizvodi, koji se nalaze u prodavnicama i na internetu od početka avgusta, uključuju obojeno staklo i rustične tanjire, kao i bokal od obojenog stakla, razne zdjele, šolje i šalice sa slamkama za višekratnu upotrebu.

Pregled proizvoda

  • Tanjir TONE Ø30 cm svijetlo plavi
  • Zdjela JO Ø24xH8 cm kamenina
  • Zdjela JOSEF Ø11xH10 cm kamena raz.
  • Zdjela BORIS Ø15xH6cm bambus razv.
  • Šolja VILBERT Ø9xH11cm kamena roba razv.
  • Bokal UNO Ø10xH25 cm
  • Staklo CLAES Ø8xH10 cm prozirno
  • Staklo CLAES Ø8xH10cm razno
  • Staklo ALF Ø8xH14 cm s poklopcem i slamkom razv.

“Vitraž i ručno rađena keramika su stvari koje se ne čuvaju samo u ormariću, nego se izlažu na vidno mjesto kako bi se dodalo malo boje u svakodnevni život i stvorila ugodna atmosfera u kuhinji. Osim toga, proizvodi se mogu koristiti za nekoliko različitih namjena, na primjer stakleni bokal može se koristiti i kao vaza ili tanjir kao ukrasna posuda”, kaže Tina Nymann.

Kuhinjska dodatna oprema je istaknuta u posebnim izlozima u prodavnici, tako da kupci pronađu inspiraciju za svoj dom i saznaju kako se sve artikli mogu kombinirati.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office