Skip to main content

Kuhinja dobija više pažnje u JYSKu

Datum: 15/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Tina
Tina Nymann

Nova dekorativna dodatna oprema za kuhinju će dobiti više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Postigli smo veliki uspjeh s našim dekorativnim artiklima, a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i stolne komplete", kaže purchaser (odjel Nabave) Tina Nymann.

Kuhinjskim krpama sa šarama i praktičnim zdjelama će se uskoro pridružiti još više ukrasne kuhinjske opreme na policama i izložbenim prostorima u JYSKovim prodavnicama.

„Kuhinja je centralna prostorija u mnogim domovima, i osjećamo da se povećava interesovanje za opremanje kuhinje udobnim i dekorativnim artiklima. Sada se trudimo da to olakšamo našim kolekcijama stilskih i raznobojnih proizvoda kao što su staklo, zdjele i tanjiri. Sa našim novim proizvodima kombinujemo funkcionalnost sa dekorativnim,“ kaže Tina Nymann, koja je purchaser of decoration articles (dobavljač dekorativnih artikala) u JYSKu.

Kuhinja 848

U izlogu

Novi proizvodi, koji se nalaze u prodavnicama i na internetu od početka avgusta, uključuju obojeno staklo i rustične tanjire, kao i bokal od obojenog stakla, razne zdjele, šolje i šalice sa slamkama za višekratnu upotrebu.

Pregled proizvoda

  • Tanjir TONE Ø30 cm svijetlo plavi
  • Zdjela JO Ø24xH8 cm kamenina
  • Zdjela JOSEF Ø11xH10 cm kamena raz.
  • Zdjela BORIS Ø15xH6cm bambus razv.
  • Šolja VILBERT Ø9xH11cm kamena roba razv.
  • Bokal UNO Ø10xH25 cm
  • Staklo CLAES Ø8xH10 cm prozirno
  • Staklo CLAES Ø8xH10cm razno
  • Staklo ALF Ø8xH14 cm s poklopcem i slamkom razv.

“Vitraž i ručno rađena keramika su stvari koje se ne čuvaju samo u ormariću, nego se izlažu na vidno mjesto kako bi se dodalo malo boje u svakodnevni život i stvorila ugodna atmosfera u kuhinji. Osim toga, proizvodi se mogu koristiti za nekoliko različitih namjena, na primjer stakleni bokal može se koristiti i kao vaza ili tanjir kao ukrasna posuda”, kaže Tina Nymann.

Kuhinjska dodatna oprema je istaknuta u posebnim izlozima u prodavnici, tako da kupci pronađu inspiraciju za svoj dom i saznaju kako se sve artikli mogu kombinirati.

Latest news

Clothes rack project preview photo

JYSK Srbija nagrađen za humanitarni projekat

09/12/2019 - Humanitarni projekat u Srbiji omogućio je stanovnicima Beograda da doniraju odjeću jedni drugima. Projekat je osvojio drugo mjesto u kategoriji “Najbolji CSR (Društveno odgovorno poslovanje) projekat godine” u Srbiji.

MADE IN GREEN by OEKO-TEX preview photo

JYSK predstavlja novu oznaku za zaštitu okoliša

25/11/2019 - Kao dio stalnih nastojanja da zaštitimo okoliš i korisnike, JYSk predstavlja znak MADE IN GREE by OEKO-TEX na tekstilnim proizvodima.

Annual Report

Novosti od našeg direktora: Završila je još jedna uzbudljiva godina

21/11/2019 - Gledajući finansijsku godinu 2018/19, smatram da je sigurno reći da je bila jedna od najuzbudljivijih godina u JYSKovoj historiji.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office