Skip to main content

Kuhinja dobija više pažnje u JYSKu

Datum: 15/07/2019

Od strane: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Tina
Tina Nymann

Nova dekorativna dodatna oprema za kuhinju će dobiti više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Postigli smo veliki uspjeh s našim dekorativnim artiklima, a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i stolne komplete", kaže purchaser (odjel Nabave) Tina Nymann.

Kuhinjskim krpama sa šarama i praktičnim zdjelama će se uskoro pridružiti još više ukrasne kuhinjske opreme na policama i izložbenim prostorima u JYSKovim prodavnicama.

„Kuhinja je centralna prostorija u mnogim domovima, i osjećamo da se povećava interesovanje za opremanje kuhinje udobnim i dekorativnim artiklima. Sada se trudimo da to olakšamo našim kolekcijama stilskih i raznobojnih proizvoda kao što su staklo, zdjele i tanjiri. Sa našim novim proizvodima kombinujemo funkcionalnost sa dekorativnim,“ kaže Tina Nymann, koja je purchaser of decoration articles (dobavljač dekorativnih artikala) u JYSKu.

Kuhinja 848

U izlogu

Novi proizvodi, koji se nalaze u prodavnicama i na internetu od početka avgusta, uključuju obojeno staklo i rustične tanjire, kao i bokal od obojenog stakla, razne zdjele, šolje i šalice sa slamkama za višekratnu upotrebu.

Pregled proizvoda

  • Tanjir TONE Ø30 cm svijetlo plavi
  • Zdjela JO Ø24xH8 cm kamenina
  • Zdjela JOSEF Ø11xH10 cm kamena raz.
  • Zdjela BORIS Ø15xH6cm bambus razv.
  • Šolja VILBERT Ø9xH11cm kamena roba razv.
  • Bokal UNO Ø10xH25 cm
  • Staklo CLAES Ø8xH10 cm prozirno
  • Staklo CLAES Ø8xH10cm razno
  • Staklo ALF Ø8xH14 cm s poklopcem i slamkom razv.

“Vitraž i ručno rađena keramika su stvari koje se ne čuvaju samo u ormariću, nego se izlažu na vidno mjesto kako bi se dodalo malo boje u svakodnevni život i stvorila ugodna atmosfera u kuhinji. Osim toga, proizvodi se mogu koristiti za nekoliko različitih namjena, na primjer stakleni bokal može se koristiti i kao vaza ili tanjir kao ukrasna posuda”, kaže Tina Nymann.

Kuhinjska dodatna oprema je istaknuta u posebnim izlozima u prodavnici, tako da kupci pronađu inspiraciju za svoj dom i saznaju kako se sve artikli mogu kombinirati.

Latest news

Fotografija pregleda jednog dana u JYSKu

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (august 2019.)

16/08/2019 - Sa više od 23.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKove kolege da podijele fotografije svog radnog dana na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Peter Rosenmeier

JYSK i Parasport Denmark slave 30 godina saradnje

06/08/2019 - Još od 1989. godine JYSK je glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se gradi na zajedničkim vrijednostima, uzajamnom poštovanju i povjerenju u vlastite sposobnosti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office