Skip to main content

Kuhinja dobija više pažnje u JYSKu

Datum: 15/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Tina
Tina Nymann

Nova dekorativna dodatna oprema za kuhinju će dobiti više prostora u JYSKovim prodavnicama. „Postigli smo veliki uspjeh s našim dekorativnim artiklima, a sada ćemo se fokusirati i na proizvode za kuhinju i stolne komplete", kaže purchaser (odjel Nabave) Tina Nymann.

Kuhinjskim krpama sa šarama i praktičnim zdjelama će se uskoro pridružiti još više ukrasne kuhinjske opreme na policama i izložbenim prostorima u JYSKovim prodavnicama.

„Kuhinja je centralna prostorija u mnogim domovima, i osjećamo da se povećava interesovanje za opremanje kuhinje udobnim i dekorativnim artiklima. Sada se trudimo da to olakšamo našim kolekcijama stilskih i raznobojnih proizvoda kao što su staklo, zdjele i tanjiri. Sa našim novim proizvodima kombinujemo funkcionalnost sa dekorativnim,“ kaže Tina Nymann, koja je purchaser of decoration articles (dobavljač dekorativnih artikala) u JYSKu.

Kuhinja 848

U izlogu

Novi proizvodi, koji se nalaze u prodavnicama i na internetu od početka avgusta, uključuju obojeno staklo i rustične tanjire, kao i bokal od obojenog stakla, razne zdjele, šolje i šalice sa slamkama za višekratnu upotrebu.

Pregled proizvoda

  • Tanjir TONE Ø30 cm svijetlo plavi
  • Zdjela JO Ø24xH8 cm kamenina
  • Zdjela JOSEF Ø11xH10 cm kamena raz.
  • Zdjela BORIS Ø15xH6cm bambus razv.
  • Šolja VILBERT Ø9xH11cm kamena roba razv.
  • Bokal UNO Ø10xH25 cm
  • Staklo CLAES Ø8xH10 cm prozirno
  • Staklo CLAES Ø8xH10cm razno
  • Staklo ALF Ø8xH14 cm s poklopcem i slamkom razv.

“Vitraž i ručno rađena keramika su stvari koje se ne čuvaju samo u ormariću, nego se izlažu na vidno mjesto kako bi se dodalo malo boje u svakodnevni život i stvorila ugodna atmosfera u kuhinji. Osim toga, proizvodi se mogu koristiti za nekoliko različitih namjena, na primjer stakleni bokal može se koristiti i kao vaza ili tanjir kao ukrasna posuda”, kaže Tina Nymann.

Kuhinjska dodatna oprema je istaknuta u posebnim izlozima u prodavnici, tako da kupci pronađu inspiraciju za svoj dom i saznaju kako se sve artikli mogu kombinirati.

Latest news

Henrik Laursen Møller

Nove smjernice za dobavljače postavljaju više kriterije

10/08/2020 - 20. juna 2020. svim dobavljačima za JYSK i Dänisches Bettenlager predstavljene su nove smjernice za dobavljače.

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Nizozemska tihim je otvorenjem proslavio otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - U petak 10. aprila 2020., JYSK Nizozemska je postigao impresivan uspjeh. Ali proslava otvaranja 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Texel morala je proteći tiho zbog korona virusa.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSKova prodavnica za samo tri sedmice: "Bilo je ludo".

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica izgorila, Store Manager (voditeljica prodavnice) Sine i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj napravili su privremenu JYSKovu prodavnicu u staroj automehaničarskoj radionici. Trebalo im je samo tri sedmice i puno korporativnog duha.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office