Skip to main content
Rebranding Germany

Kolege iz JYSKa čestitaju

Datum: 27/09/2021

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: History , Strategy

Zvanični dan rebrendiranja u Nemačkoj iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK je 27. septembar.

Važan deo jedinstvenog JYSKa bio je promena naziva, tako da sve prodavnice imaju isti naziv na fasadi. Danas to konačno postaje stvarnost, kada će DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj biti poslednja zemlja koja je preimenovana u JYSK.

Uloženo je mnogo truda kako bi se našim nemačkim kupcima obezbedilo da JYSK ima iste vrednosti kao DÄNISCHES BETTENLAGER i da i dalje mogu da očekuju odlične proizvode i odličnu uslugu.

Sav naporan rad će se konačno isplatiti, jer je danas zvanični dan za rebrendiranje u Nemačkoj.

U video snimku u nastavku možete steći utisak o napornom radu koji je uložen u pripremu rebrendiranja i upoznati kolege koje čestitaju JYSKu u Nemačkoj na novom imenu – svako na svom maternjem jeziku.

Takođe možete da pronađete video snimak (na engleskom) na kojem President & CEO (predsednik i izvršni direktor) u JYSKu, Jan Bøgh, čestita našim nemačkim kolegama i želi im sreću u rebrendiranju.

Latest news

Julia Rhodos

Lokalni angažman povećava BtB prodaju u Grčkoj

19/10/2021 - JYSK u Grčkoj ima veliki uspeh u prodaji Business to Business (prodaja između kompanija – BtB). Tajna iza ovoga je snažno lokalno prisustvo i saradnja.

JYSK team Poland & West Balkan

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost pre svega

18/10/2021 - Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

New JYSK colleagues

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

15/10/2021 - Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Maja iz Srbije, Miroslav iz Bugarske i Alannah iz Irske. 

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office