Skip to main content
Rebranding Germany

Kolege iz JYSKa čestitaju

Датум:

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: History , Strategy

Zvanični dan rebrendiranja u Nemačkoj iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK je 27. septembar.

Važan deo jedinstvenog JYSKa bio je promena naziva, tako da sve prodavnice imaju isti naziv na fasadi. Danas to konačno postaje stvarnost, kada će DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj biti poslednja zemlja koja je preimenovana u JYSK.

Uloženo je mnogo truda kako bi se našim nemačkim kupcima obezbedilo da JYSK ima iste vrednosti kao DÄNISCHES BETTENLAGER i da i dalje mogu da očekuju odlične proizvode i odličnu uslugu.

Sav naporan rad će se konačno isplatiti, jer je danas zvanični dan za rebrendiranje u Nemačkoj.

U video snimku u nastavku možete steći utisak o napornom radu koji je uložen u pripremu rebrendiranja i upoznati kolege koje čestitaju JYSKu u Nemačkoj na novom imenu – svako na svom maternjem jeziku.

Takođe možete da pronađete video snimak (na engleskom) na kojem President & CEO (predsednik i izvršni direktor) u JYSKu, Jan Bøgh, čestita našim nemačkim kolegama i želi im sreću u rebrendiranju.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Jelica Mitrovic Bravo Bravo za osoblje vase trgovine za vase proizvode za uslugu i tako dalje sve za pohvalu nemam nijednog primerka i U Srbiji i u Nemackoj ma jedno veliko BRAVO .

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office