Skip to main content
Rebranding Germany

Čestitke od JYSKovih kolega

Datum:

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: History , Strategy

27. septembar je službeni dan rebrendiranja DÄNISCHES BETTENLAGER u Njemačkoj u JYSK.

Važan dio One JYSKa je bila promjena imena, tako da sve prodavnice imaju isto ime na ulazu. Danas se napokon ostvaruje promjena imena DÄNISCHES BETTENLAGER u Njemačkoj, kao posljednjoj državi u kojoj se mijenja ime u JYSK.

Morali smo uložiti puno truda da kupce u Njemačkoj ubijedimo da JYSK odražava iste vrijednosti kao i DÄNISCHES BETTENLAGER te da i dalje mogu očekivati odlične proizvode i sjajnu uslugu.

Sav uloženi trud će se napokon isplatiti jer je danas službeni dan promjene imena u Njemačkoj.

U videozapisu u nastavku možete pogledati koliki je trud koji uložen u promjenu imena i upoznati kolege koje čestitaju JYSKu u Njemačkoj na njihovom novom imenu – svaki na svom maternjem jeziku.

Također možete pogledati videozapis (na engleskom) u kojem President & CEO (predsjednik i izvršni direktor) JYSKa, Jan Bøgh, njemačkim kolegama želi puno sreće s promjenom imena.

Latest news

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspješno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspješno završili tri trke u tri države.

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Prekretnice i proslave

- Proljeće je službeno ovdje i imamo poprilično prekretnica i uspjeha za proslaviti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office