Skip to main content
Rebranding Germany

Čestitke od JYSKovih kolega

Datum: 27/09/2021

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: History , Strategy

27. septembar je službeni dan rebrendiranja DÄNISCHES BETTENLAGER u Njemačkoj u JYSK.

Važan dio One JYSKa je bila promjena imena, tako da sve prodavnice imaju isto ime na ulazu. Danas se napokon ostvaruje promjena imena DÄNISCHES BETTENLAGER u Njemačkoj, kao posljednjoj državi u kojoj se mijenja ime u JYSK.

Morali smo uložiti puno truda da kupce u Njemačkoj ubijedimo da JYSK odražava iste vrijednosti kao i DÄNISCHES BETTENLAGER te da i dalje mogu očekivati odlične proizvode i sjajnu uslugu.

Sav uloženi trud će se napokon isplatiti jer je danas službeni dan promjene imena u Njemačkoj.

U videozapisu u nastavku možete pogledati koliki je trud koji uložen u promjenu imena i upoznati kolege koje čestitaju JYSKu u Njemačkoj na njihovom novom imenu – svaki na svom maternjem jeziku.

Također možete pogledati videozapis (na engleskom) u kojem President & CEO (predsjednik i izvršni direktor) JYSKa, Jan Bøgh, njemačkim kolegama želi puno sreće s promjenom imena.

Latest news

Julia Rhodos

Lokalni angažman povećava B2B prodaju u Grčkoj

19/10/2021 - JYSK Grčka vrlo je uspješan u B2B prodaji (eng. Business to Business). Tajna tog uspjeha su jaka lokalna prisutnost i saradnja.

JYSK team Poland & West Balkan

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost prije svega

18/10/2021 - Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

New JYSK colleagues

Dobrodošli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

15/10/2021 - Troje novih kolega upoznat će nas sa svojim iskustvima u prvim danima i sedmicama rada u JYSKu. Dobrodošli u tim, Majo iz Srbije, Miroslave iz Bugarske i Alannah iz Irske. 

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office