Skip to main content
JYSK škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

Датум: 15/02/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People , Product Assortment

Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

JYSK škola spavanja

Sa ciljem promocije važnosti kvalitetnog sna, pravilnog odabira i testiranja proizvoda za spavanje kao i neprekidne edukacije zaposlenih, održana je još jedna „JYSK škola spavanja“ za medije. U njoj su učestvovali novinari, koji su prethodno JYSKovim stručnjacima za spavanje ispričali kakve su njihove navike spavanja, a na temelju njihovih informacija, JYSKovi stručnjaci su im pripremili krevete iz snova. Uz opuštajuću muziku i prigušeno svetlo, sve je bilo spremno za power nap u JYSKovoj verziji.

JYSK škola spavanja

KONTINUIRANA EDUKACIJA ZAPOSLENIH

Uz razgovor o važnosti pravilnog odabira i testiranja proizvoda za spavanje, fokus ovog dešavanja bila je „JYSK Sleep Academy“, koja svake godine stvara nove generacije JYSKovih stručnjaka za spavanje, koji su kupcima uvek na raspolaganju za savete i preporuke.

JYSK se ponosi svojim proizvodima za spavanje i našim stručnjacima, koji su posvećeni kontinuiranoj edukaciji, kako bismo obezbedili jednako kvalitetno savetovanje i najbolje iskustvo kupovine. Na ovaj način želimo da našim kupcima ukažemo na važnost dobrog sna, ali i da im pomognemo da do njega i dođu", izjavila je Zvjezdana Sirk Novak, Communications managerica za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

JYSK škola spavanja

 

Takođe, svi novinari su mogli da dobiju savete od Jelene Nikolić, jednom od učenica „Sleep Academy“ i stručnjakinjom za spavanje, koja radi kao Store Managerica u JYSK prodavnici u Čačku i svojim savetima svakodnevno pomaže kupcima.

JYSK škola spavanja

„Nakon školovanja, JYSK prodavačice i prodavci  kao i kolege iz Korisničke službe, kompetentni su da svojim kupcima pružaju besplatne savete za kupovinu i održavanje dušeka i druge opreme za spavanje. Osim što proizvodi moraju biti kvalitetni, izuzetno je važan faktor i kvalitetno savetovanje kako bi odabrani proizvodi odgovarali svakom pojedincu i njegovim navikama spavanja, potrebama, i fizionomiji.“, rekla je.

JYSK Škola spavanja ide dalje sa ciljem promocije higijene sna, pružanja kvalitetnih rešenja za spavanje i edukacije JYSKovih zaposlenih kako bi kupcima uvek mogli da pružimo pouzdane i korisne informacije, koje će im omogućiti dobar odmor i miran san.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office