Skip to main content

JYSK.rs u TOP 50 za najbolje online stvari u 2020.

Datum: 09/02/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , E-Business , Seamless Cross Channel , Technology

Tradicionalna dodela nagrada Top 50 najbolje online stvari u organizaciji PC Press-a održana  je 04.02.2021. u Beogradu, 24. godinu zaredom.

Cilj ove manifestacije je da se afirmišu i podrže najbolje web sajtove, aplikacije i profili na društvenim mrežama koji su se pokazali najboljim svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom. Kandidaturu smo dobili od naših kupaca, a stručni žiri je je odlučio da prihvati kandidaturu i JYSK.rs dodelio priznanje i uvrstio na listu najboljih.

Priznanja

Ove godine JYSKu Srbija dodeljeno je priznanje u kategoriji eMarket, a priznanje je u ime kompanije preuzeo naš District manager, Milan Stevanović.

Svečanost je otvorio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a koji je ovom prilikom izjavio: “Ovo je 24. put da PC PRESS proglašava TOP50 pobednika, a uslovi nikad nisu bili čudniji – nikad vaše osmehe dok primate nagrade i naše osmehe dok ih dodeljujemo nismo morali da krijemo iza maski. Ali šta da se radi, svi moramo da se čuvamo i sačuvamo za svoje porodice, svoje prijatelje, svoje firme pa i svoje sajtove. Tokom 2020. godine radili ste na njima u neobičnim uslovima, usmerili ste ih prema neobičnom tržištu, ali sve to nije moglo da vas zaustavi. Bili ste, kratko rečeno, najbolji!“

Dodela nagrada

Latest news

Natalia Lach

Natalijina strast je logistika

16/06/2022 - Natalia is the new Logistics Manager at DC Radomsko.

Scandinavian

Šta znači pridev „skandinavski“?

15/06/2022 - Skandinavski način spavanja i života je u DNK kompanije JYSK. Međutim, šta je to tačno skandinavski dizajn?

Ole Thomsen

Novo lice predvodi logistiku

10/06/2022 - Ole Thomsen, Executive Vice President Logistics, stupio je na novu poziciju u JYSKu 1. juna 2022.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office