Skip to main content
Milan Stevanović, District manager, Srbija

JYSK.rs u TOP 50 za najbolje online stvari u 2020.

Datum: 09/02/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , E-Business , Seamless Cross Channel , Technology

Tradicionalna dodela nagrada Top 50 najbolje online stvari u organizaciji PC Press-a održana  je 04.02.2021. u Beogradu, 24. godinu zaredom.

Cilj ove manifestacije je da se afirmišu i podrže najbolje web sajtove, aplikacije i profili na društvenim mrežama koji su se pokazali najboljim svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom. Kandidaturu smo dobili od naših kupaca, a stručni žiri je je odlučio da prihvati kandidaturu i JYSK.rs dodelio priznanje i uvrstio na listu najboljih.

Ove godine JYSKu Srbija dodeljeno je priznanje u kategoriji eMarket, a priznanje je u ime kompanije preuzeo naš District manager, Milan Stevanović.

Svečanost je otvorio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a koji je ovom prilikom izjavio: “Ovo je 24. put da PC PRESS proglašava TOP50 pobednika, a uslovi nikad nisu bili čudniji – nikad vaše osmehe dok primate nagrade i naše osmehe dok ih dodeljujemo nismo morali da krijemo iza maski. Ali šta da se radi, svi moramo da se čuvamo i sačuvamo za svoje porodice, svoje prijatelje, svoje firme pa i svoje sajtove. Tokom 2020. godine radili ste na njima u neobičnim uslovima, usmerili ste ih prema neobičnom tržištu, ali sve to nije moglo da vas zaustavi. Bili ste, kratko rečeno, najbolji!“

Latest news

Forside

JYSKova sećanja: Prvi časopis za zaposlene, prva veb prodavnica i reklamne ličnosti

24/02/2021 - Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Gold F30

Reciklaža dušeka povećava prodaju u Ukrajini

16/02/2021 - Olakšavanje kupcima da stare dušeke odlože na recikliranje i tako dobiju popust na kupovinu novog se dokazalo kao uspešna prodajna strategija u Ukrajini.

Helsinki colleagues

Nova rutina štedi do 1 milion listova papira

11/02/2021 - Umesto štampanog lista papira, rutina za kreiranje dnevnog plana u prodavnicama sada se obavlja pomoću mobilnog telefona. Na taj način se uštedi do 1 milion štampanih stranica godišnje.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office