Skip to main content
Dodela priznanja

JYSK.rs u TOP 50 za najbolje online stvari u 2020.

Датум: 09/02/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Awards , E-Business , Seamless Cross Channel , Technology

Tradicionalna dodela nagrada Top 50 najbolje online stvari u organizaciji PC Press-a održana  je 04.02.2021. u Beogradu, 24. godinu zaredom.

Cilj ove manifestacije je da se afirmišu i podrže najbolje web sajtove, aplikacije i profili na društvenim mrežama koji su se pokazali najboljim svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom. Kandidaturu smo dobili od naših kupaca, a stručni žiri je je odlučio da prihvati kandidaturu i JYSK.rs dodelio priznanje i uvrstio na listu najboljih.

Priznanja

Ove godine JYSKu Srbija dodeljeno je priznanje u kategoriji eMarket, a priznanje je u ime kompanije preuzeo naš District manager, Milan Stevanović.

Svečanost je otvorio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a koji je ovom prilikom izjavio: “Ovo je 24. put da PC PRESS proglašava TOP50 pobednika, a uslovi nikad nisu bili čudniji – nikad vaše osmehe dok primate nagrade i naše osmehe dok ih dodeljujemo nismo morali da krijemo iza maski. Ali šta da se radi, svi moramo da se čuvamo i sačuvamo za svoje porodice, svoje prijatelje, svoje firme pa i svoje sajtove. Tokom 2020. godine radili ste na njima u neobičnim uslovima, usmerili ste ih prema neobičnom tržištu, ali sve to nije moglo da vas zaustavi. Bili ste, kratko rečeno, najbolji!“

Dodela nagrada

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office