Skip to main content
Dodela priznanja

JYSK.rs u TOP 50 za najbolje online stvari u 2020.

Datum: 09/02/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , E-Business , Seamless Cross Channel , Technology

Tradicionalna dodela nagrada Top 50 najbolje online stvari u organizaciji PC Press-a održana  je 04.02.2021. u Beogradu, 24. godinu zaredom.

Cilj ove manifestacije je da se afirmišu i podrže najbolje web sajtove, aplikacije i profili na društvenim mrežama koji su se pokazali najboljim svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom. Kandidaturu smo dobili od naših kupaca, a stručni žiri je je odlučio da prihvati kandidaturu i JYSK.rs dodelio priznanje i uvrstio na listu najboljih.

Priznanja

Ove godine JYSKu Srbija dodeljeno je priznanje u kategoriji eMarket, a priznanje je u ime kompanije preuzeo naš District manager, Milan Stevanović.

Svečanost je otvorio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a koji je ovom prilikom izjavio: “Ovo je 24. put da PC PRESS proglašava TOP50 pobednika, a uslovi nikad nisu bili čudniji – nikad vaše osmehe dok primate nagrade i naše osmehe dok ih dodeljujemo nismo morali da krijemo iza maski. Ali šta da se radi, svi moramo da se čuvamo i sačuvamo za svoje porodice, svoje prijatelje, svoje firme pa i svoje sajtove. Tokom 2020. godine radili ste na njima u neobičnim uslovima, usmerili ste ih prema neobičnom tržištu, ali sve to nije moglo da vas zaustavi. Bili ste, kratko rečeno, najbolji!“

Dodela nagrada

Latest news

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Azuga Run in Romania

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Black Week at DC Nassjö

Najprometniji period u godini je skoro pred nama

17/11/2023 - Crna nedelja je jedan od najprometnijih perioda u godini u JYSK-u. Što se tiče distributivnih centara, neophodno je da se planira poprilično unapred.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office