Skip to main content
Dodela priznanja

JYSK.rs u TOP 50 za najbolje online stvari u 2020.

Datum: 09/02/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , E-Business , Seamless Cross Channel , Technology

Tradicionalna dodela nagrada Top 50 najbolje online stvari u organizaciji PC Press-a održana  je 04.02.2021. u Beogradu, 24. godinu zaredom.

Cilj ove manifestacije je da se afirmišu i podrže najbolje web sajtove, aplikacije i profili na društvenim mrežama koji su se pokazali najboljim svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom. Kandidaturu smo dobili od naših kupaca, a stručni žiri je je odlučio da prihvati kandidaturu i JYSK.rs dodelio priznanje i uvrstio na listu najboljih.

Priznanja

Ove godine JYSKu Srbija dodeljeno je priznanje u kategoriji eMarket, a priznanje je u ime kompanije preuzeo naš District manager, Milan Stevanović.

Svečanost je otvorio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a koji je ovom prilikom izjavio: “Ovo je 24. put da PC PRESS proglašava TOP50 pobednika, a uslovi nikad nisu bili čudniji – nikad vaše osmehe dok primate nagrade i naše osmehe dok ih dodeljujemo nismo morali da krijemo iza maski. Ali šta da se radi, svi moramo da se čuvamo i sačuvamo za svoje porodice, svoje prijatelje, svoje firme pa i svoje sajtove. Tokom 2020. godine radili ste na njima u neobičnim uslovima, usmerili ste ih prema neobičnom tržištu, ali sve to nije moglo da vas zaustavi. Bili ste, kratko rečeno, najbolji!“

Dodela nagrada

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office