Skip to main content

JYSKovi gosti poklanjaju 200 000 DKK za danske parasportove

Датум: 16/04/2019

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Категорија: Sustainability , History , People

Gosti na prijemu povodom 40 godina JYSKa donirali su 200 000 (oko 27 000 EUR) organizaciji za danske parasportove.  

Donacija za parasportove
Direktor organizacije Parasport Denmark, Niels Christiansen, i Lars Larsen, osnivač i predsednik JYSKa, na prijemu povodom 40. godišnjice u Himerlandu u Danskoj.

JYSK je 29. marta proslavio svoj 40. rođendan na prijemu.

Kao što je već tradicija, osnivač i predsednik JYSKa, Lars Larsen, predložio je gostima da ne kupuju poklone, već da doniraju novac organizaciji za danske parasportove koja se zove Parasport Denmark i koju JYSK podržava kao glavni sponzor već 30 godina.

Ovaj predlog je naišao na veliki odziv. Tako je direktor organizacije Parasport Denmark, Niels Christiansen, imao zadovoljstvo da primi 200 000 DKK, koje će znatno doprineti uspehu danskih parasportista.

„To mnogo znači za naš rad jer sa toliko novca možemo mnogo toga da obavimo“, kaže Niels Christiansen, koji je učestvovao u JYSKovoj proslavi godišnjice.

Ponosni sponzor već 30 godina

On je iskoristio ovu priliku da zahvali JYSKu na podršci koju pruža već 30 godina i koja mnogo znači za parasportove u Danskoj.

„Ovo je najdugotrajnije sponzorstvo u Danskoj i obezbedilo nam je stabilne prihode tokom godina, što je doprinelo razvoju danskih parasportova. Sa druge strane, mnogo nam znači to što je JYSK odobrio da imamo i druge glavne sponzore, koji su ojačali naš rad zajedno sa JYSKom“ kaže Niels Christiansen.

Lars Larsen je zadovoljan i time što je toliko mnogo gostiju prihvatilo njegov predlog da doniraju novac organizaciji Parasport Denmark.

„Drago mi je da su naši gosti zdušno prihvatili predlog i da su poklonili toliko novca za Parasport Denmark. Ovi sportisti imaju neverovatnu snagu volje i oni su dokaz da čovek može da postigne sve što naumi. JYSK želi da podrži taj nepokolebljivi duh“, kaže Lars Larsen.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office