Skip to main content

JYSKova sećanja: Zdravo Slovačka, prodavnica broj 2000 i novi priručnik

Datum: 09/11/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Jyskova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

Pre 15 godina

Otvaranje u Slovačkoj

U oktobru 2006. godine, JYSK je otvorio prvu prodavnicu u Trenčinu u Slovačkoj. Iako trotoar ispred prodavnice nije bio završen, oduševljeni slovački kupci su preplavili prodavnicu.

Pre 9 godina

Prodavnica broj 2000 u Norveškoj

JYSK je takođe prisutan u severnom delu Norveške, a u septembru 2012. godine, JYSK je otvorio prodavnicu broj 2000 u Leknesu na arhipelagu Lofoten.

Na dan otvaranja JYSK je svim kupcima poklonio 2000 besplatnih jastuka, a dve JYSKove maskote posetile su prodavnicu.  

Pre 5 godina

Priručnik

Uveden je novi poboljšani priručnik pod nazivom „Katalog za vizuelno reklamiranje“. Katalog daje prodavnicama savete kako da što bolje predstave proizvode na atraktivniji način i time povećaju prodaju. GO JYSK je otišao iza kulisa na fotografisanju za novi katalog.

Latest news

Sleep Academy JCH

23.000 kolega iz prodavnice prolazi kroz obuku za dušeke

26/11/2021 - Kupci ne treba samo da spavaju, već i da imaju dobar san, a JYSK želi da im bude prvi izbor kada traže novi dušek. Zbog toga će 23.000 zaposlenih u JYSKovim prodavnicama proći kroz obuku za prodaju dušeka.

Recycled Teak

Kuća pretvorena u baštenski nameštaj

24/11/2021 - Sve od pomorskih kanapa i flaša za vodu do tekstila i drveta dobija novi život u JYSKovim proizvodima. Fokus na reciklirane materijale je deo naše strategije održivosti.

Arena team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBEDNIKA

23/11/2021 - Dodela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u onlajn izdanju

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office