Skip to main content

JYSK sjećanja: Pozdrav Slovačkoj, 2,000-ita prodavnica i novi priručnik

Datum: 09/11/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Otkako je 1979. u Danskoj otvorena prva prodavnica, puno toga se dogodilo u JYSKu. GOJYSK.com je zavirio u arhive i podsjetio se kako je JYSKov svijet izgledao u prošlosti.

jysk sjećanja

  • "JYSK memories" je kvartalni podsjetnik na prethodne događaje na stranici GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 15 godina

Otvaranje u Slovačkoj

U oktobru 2006., JYSK je otvorio prvu prodavnicu u Trencinu, u Slovačkoj. Iako pločnik ispred prodavnice još nije bio završen, oduševljeni slovački kupci su preplavili radnju.

Prije 9 godina

2.000-ita prodavnica u Norveškoj

JYSK je prisutan i u sjevernom dijelu Norveške, a u septembru 2012., JYSK je otvorio prodavnicu broj 2.000 u Leknesu na grupi ostrva Lofoten.

Na dan otvaranja JYSK je poklonio 2.000 besplatnih jastuka za sve kupce, a dvije JYSK maskote posjetile su prodavnicu.  

Prije 5 godina

Priručnik

Lansiran je novi poboljšani priručnik pod nazivom Vizuelni katalog prodaje. Katalog usmjerava prodavnice kako najbolje predstaviti proizvode na atraktivniji način i na taj način povećati prodaju. GO JYSK je otišao iza kulisa na fotografisanju za novi katalog.

Latest news

Sleep Academy JCH

23.000 zaposlenika iz prodavnice prolazi obuku za madrace

26/11/2021 - Kupci ne bi trebali samo spavati, nego se i dobro naspavati, a JYSK želi biti prvi izbor kupaca koji traže novi madrac. Zato će 23.000 zaposlenika iz prodavnica u JYSKu dobiti obuku za madrace.

Recycled Teak

Kuća pretvorena u baštenski namještaj

24/11/2021 - Od mornarskih konopaca i flaša vode do tekstila i drva, sve dobija novi život u JYSKovim proizvodima. Fokus na reciklirani materijal je dio naše strategije održivosti.

Arena team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBJEDNIKA

23/11/2021 - Dodjela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u online izdanju

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office