Skip to main content

JYSKova sećanja: Prvi časopis za zaposlene, prva veb prodavnica i reklamne ličnosti

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Pre 19 godina

Naslovna strana

JYSKova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U prvom GOJYSK časopisu iz jula 2002. godine, naš osnivač Lars Larsen je bio na naslovnoj strani sa čestitkom za sve zaposlene. To izdanje je bilo prvo od 59 štampanih časopisa koji su objavljivani kvartalno, a poslednji je objavljen u decembru 2016. Posle toga, GOJYSK časopis je dobio digitalni oblik na GOJYSK.com.

 

Pre 10 godina

Pregled

 

 

U 2011. broj otvorenih novih prodavnica je stvarno dobio zalet sa 34 novootvorene prodavnice za samo tri meseca. Kao poređenje, u 2005. godini taj broj je bio 42 za celu godinu.

Veb prodavnica

 

 

 

U jesen 2010. prva JYSKova veb prodavnica je pokrenuta u Danskoj na JYSK.dk. Veb prodavnica je ostvarila veliki uspeh uz iste brojke nedeljne prodaje kao u prosečnoj JYSKovoj prodavnici u Danskoj, prema GOJYSK časopisu iz marta 2011.

 

Pre 5 godina

Vijetnam

 

 

 

 

 

Poslednjih meseci 2015. godine, 40. i 41. zemlja u kojima je JYSK otvorio prodavnice su Vijetnam i Albanija. U Vijetnamu, JYSK franšiza je koristila redove reklamnih ličnosti kako bi ljubitelji bicikala u Vijetnamu postali svesni da je stigao novi brend.

 

HorsensHorsens2

 

 

 

 

 

 

U jesen 2015. godine testiran je novi koncept prodavnica u Horsensu, u Danskoj. To je bio prvi nacrt onoga što je kasnije postao naš novi koncept prodavnice 3.0 koji se trenutno uvodi u svim JYSKovim zemljama.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office