Skip to main content

JYSKova sećanja: Prvi časopis za zaposlene, prva veb prodavnica i reklamne ličnosti

Datum: 24/02/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Pre 19 godina

Naslovna strana

JYSKova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U prvom GOJYSK časopisu iz jula 2002. godine, naš osnivač Lars Larsen je bio na naslovnoj strani sa čestitkom za sve zaposlene. To izdanje je bilo prvo od 59 štampanih časopisa koji su objavljivani kvartalno, a poslednji je objavljen u decembru 2016. Posle toga, GOJYSK časopis je dobio digitalni oblik na GOJYSK.com.

 

Pre 10 godina

Pregled

 

 

U 2011. broj otvorenih novih prodavnica je stvarno dobio zalet sa 34 novootvorene prodavnice za samo tri meseca. Kao poređenje, u 2005. godini taj broj je bio 42 za celu godinu.

Veb prodavnica

 

 

 

U jesen 2010. prva JYSKova veb prodavnica je pokrenuta u Danskoj na JYSK.dk. Veb prodavnica je ostvarila veliki uspeh uz iste brojke nedeljne prodaje kao u prosečnoj JYSKovoj prodavnici u Danskoj, prema GOJYSK časopisu iz marta 2011.

 

Pre 5 godina

Vijetnam

 

 

 

 

 

Poslednjih meseci 2015. godine, 40. i 41. zemlja u kojima je JYSK otvorio prodavnice su Vijetnam i Albanija. U Vijetnamu, JYSK franšiza je koristila redove reklamnih ličnosti kako bi ljubitelji bicikala u Vijetnamu postali svesni da je stigao novi brend.

 

HorsensHorsens2

 

 

 

 

 

 

U jesen 2015. godine testiran je novi koncept prodavnica u Horsensu, u Danskoj. To je bio prvi nacrt onoga što je kasnije postao naš novi koncept prodavnice 3.0 koji se trenutno uvodi u svim JYSKovim zemljama.

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office