Skip to main content

JYSKova sećanja: Biografija Larsa Larsena, dobro došli u Grčku i otvaranje pet prodavnica u jednom danu

Datum: 09/11/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Communications Intern

Kategorija: History

Prevod: www.languagewire.com

Dosta toga se dogodilo u JYSKu od otvaranja prve prodavnice u Danskoj 1979. godine. GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

JYSKova sećanja

„JYSKova sećanja“ je periodično prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo svoju prošlost i napredak, i osvrćemo se na ono što se događalo tokom godina.

Pre 19 godina

Lars Larsen

Godine 2004, povodom 25-godišnjice kompanije JYSK, Lars Larsen je svoju biografiju „Go’daw – Mit navn er Lars Larsen – Jeg har et godt tilbud til dig“ (Dobar dan - Ja sam Lars Larsen - Imam sjajnu ponudu za vas) dostavio svakom domaćinstvu u Danskoj, ukupno 2,4 miliona primeraka. Lars Larsen je u knjizi ispričao priču o JYSKu, svom životu i putu.

Pre 15 godina

Kraljica posetila DCU

Kraljica posetila DCU

Jednog prolećnog dana u maju 2008, Njeno veličanstvo kraljica Margrethe II od Danske posetila je nov JYSKov distributivni centar u Uldumu, Danska, povodom njegovog svečanog otvaranja. Danas ovaj distributivni centar ima pet velikih visokoregalnih skladišta i svake godine se iz njega pošalje preko 1,3 miliona paleta.

Pre osam godina

Dobro došli u Grčku

Dana 24. septembra 2015, JYSK je otvorio vrata svoje prve prodavnice u Atini, Grčka, koja je postala 38. JYSKova zemlja po redu. Otvaranje je uživo prenosila lokalna radio-stanica i tim povodom je grad bio ukrašen brojnim biciklima sa JYSKovim panoima i flajerima.

Pre pet godina

JYSK u Švedskoj
JYSK u Vestbergu u Švedskoj.
JYSK u Slovačkoj
JYSK u Malackiju u Slovačkoj.


Četvrtka 31. maja 2018, JYSK je otvorio pet prodavnica u pet različitih zemalja, po jednu u Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Švedskoj i Ukrajini. Iako otvara dosta prodavnica svake godine, ovo je ipak bio poseban dan za JYSK jer je retkost da JYSK otvori toliko prodavnica u samo jednom danu.

Latest news

JYSK welcomes employees to JYSK Awards

JYSK slavi svoje zaposlene zabavama

05/12/2023 - U jesen, JYSK je pozvao zaposlene širom sveta na godišnje zabave u vreme proslava.

Helle Sofie Sagøy

Helle Sofie sanja velike snove o Parizu 2024.

03/12/2023 - GOJYSK.com se sastao sa jednim od sportista koji treniraju za Paraolimpijske igre 2024.

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office