Skip to main content

JYSK sjećanja: Biografija Larsa Larsena, dobro došli u Grčku i pet otvaranja prodavnice u jednom danu

Datum:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: History

Prevod: www.languagewire.com

Mnogo se toga desilo u JYSKu otkad je prva prodavnica otvorena u Danskoj 1979. Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti.

JYSK sjećanja

“JYSK sjećanja” su ponavljani povratak u prošlost na portalu GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 19 godina

Lars Larsen

Prilikom JYSKove 25. godišnjice 2004. godine, Lars Larsen je razdijelio svoju biografiju ‘Go’daw – Mit navn er Lars Larsen – Jeg har et godt tilbud til dig’ (Zdravo - Zovem se Lars Larsen - Imam odličnu ponudu za vas) u 2,4 miliona primjeraka svim danskim domaćinstvima. Ona sadrži priču o JYSKu i životu i putu Larsa Larsena.

Prije 15 godina

Kraljica posjećuje DCU

Kraljica posjećuje DCU

Proljetnog dana u maju 2008. godine, Njeno veličanstvo kraljica Margrethe II od Danske je posjetila JYSKov novi distributivni centar u Uldumu, Danska, u sklopu svečanog otvaranja. Danas distributivni centar ima pet velikih skladišta s visokim stropovima i šalje više od 1,3 miliona paleta svake godine.

Prije 8 godina

Dobro došli u Grčku

JYSK 24. septembra 2015. godine otvara vrata svoje prve prodavnice u Ateni u Grčkoj koja je postala JYSKova 38. zemlja. Otvaranje je uživo prenosila lokalna radio stanica, a grad su ukrašavali brojni bicikli s JYSKovim transparentima i lecima.

Prije 5 godina

JYSK u Švedskoj
JYSK u Västbergi u Švedskoj.
JYSK u Slovačkoj
JYSK u Malackyju u Slovačkoj.


U četvrtak 31. maja 2018. godine je JYSK otvorio pet prodavnica u pet različitih zemalja, odnosno u Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Švedskoj i Ukrajini. JYSK obično otvara mnogo prodavnica svake godine, međutim, ovaj dan je bio osobito poseban jer je rijetkost da JYSK otvori toliko prodavnica u samo jednom danu.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office