Skip to main content
JYSK na Serbia Business Runu

JYSKov tim se uspešno predstavio na najvećem poslovno-sportskom događaju u Srbiji

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

Trideset i četiri JYSKovih zaposlenih okupili su se u Beogradu kako bi i ove godine učestvovali na Serbia Business Runu, najvećoj poslovnoj trci u Srbiji.

Trka Serbia Business Run se u isto vreme trči u četiri grada u Srbiji - Novom Sadu, Subotici, Nišu i Beogradu, a cilj joj je da na zabavan i zdrav način poveže ljude iz cele države. JYSKov tim je po drugi put uspešno završio trku na pet kilometara, pridruživši se zajednici od oko 9 300 trkača, koje je bodrilo više od 600 navijača iz 450 firmi.

Kao i uvek, trku je obeležila pozitivna atmosfera, a timski duh i međusobna podrška su pomogli da sve kolege uspešno stignu do cilja.   

Jovana Marković, Store Managerica prodavnice JYSK Big Novi Sad, prvi put je učestvovala u ovakvoj trci.

"Već nešto više od tri godine redovno idem na kružne treninge, ali kondicioni treninzi su nam nešto ređi. Kada sam ukućanima rekla da ću trčati pet kilomatara na Serbia Business Runu, moram priznati da nisu bili baš optimistični. Nakon 1,5 km zaista mi je postalo teško i, da sam bila sama, verovatno bih odustala. Međutim, zahvaljujući sjajnoj ekipi iz JYSKa i međusobnom bodrenju, koje se čulo na svakih 100 metara, uspela sam da istrčim celu trku za 34 minuta. Jako sam ponosna na ceo tim i energiju koju smo održali tokom trke. Ovo je bilo fantastično iskustvo i jedva čekam sledeću priliku.", rekla je.

4

  

Nikola Vasilić, Deputy Store Manager u JYSK prodavnici Čačak, izrazio je zadovoljstvo što u ovom sportskom izazovu svake godine učestvuje sve veći broj kolega.

Sećam se kampanje od pre nekoliko godina, kada smo slavili 3000 JYSK prodavnica i njenog slogana: "90% naših Store Managera je fizički aktivno i sledimo njihov primer." Danas, nekoliko godina kasnije, više od petnaest naših Store Managera učestvovalo je na Serbia Business Runu, a to je sjajan primer, koji treba da nastavimo da sledimo.“, rekao je Nikola i dodao da su upravo ovakvi događaji odlična prilika za povezivanje sa kolegama.

„Srećni smo što radimo u kompaniji koja promoviše zdrav način života i sport. Hvala JYSKu što nam omogućava ne samo učešće, već i druženje sa kolegama, koje donosi odličnu energiju, podršku i osmeh – upravo to su moji glavni utisci sa trke. Želim da čestitam svim kolegama na istrčanim i prepešačenim kilometrima, i da se zahvalim na velikoj podršci i fantastičnoj energiji. Nadam se da ćemo se sledeće godine okupiti u još većem broju – možda čak duplo više!“

Aleksandri Slavković, HR Business Partnerici za JYSK Srbiju, Serbia Business Run je i ove godine ostavio snažan utisak.

„Pozitivna energija se osećala na svakom koraku, a sa preko 9000 učesnika sve je prštalo od entuzijazma i dobrog raspoloženja. Ove godine smo oborili rekord u broju učesnika sa 34 trkača iz JYSKovog tima! Utisci su sjajni – svi se slažu da su, uz podršku kolega, pomerili granice svog očekivanog. Kolega Nikola je ostvario neverovatan rezultat, trčeći 5 km ispod 20 minuta, što je zaista vredno svake pohvale. Ovakvi događaji nisu samo test fizičke snage, već i pokazatelj koliko zajedništvo može da nas motiviše.“

 

2     3

 

Zanimljivo je da čak 50% muških članova JYSKovog tima koji su učestvovali na trci čine bivši fudbaleri, što potvrđuje da takmičarski duh i zdrave navike nastavljaju da se neguju i izvan fudbalskih terena, stvarajući dobre temelje za dugoročno očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Ovakvi događaji dodatno jačaju timsku povezanost i promovišu kretanje, druženje i zdrav životni stil, zbog čega će JYSK i dalje nastaviti da ih podstiče i podržava.

Kako je izgledalo ovogodišnje izdanje Serbia Business Runa, pogledajte u velikoj foto galeriji., a atmosferu iza trke u videu. 

 

Latest news

Dominik Stažić i Ivan Protega

JYSK Istočna Hrvatska je nauspješniji District u celom JYSKu, a Dominik Stažić najbolji District Manager u regionu

- Dominik Stažić, District Manager za JYSK Istočnu Hrvatsku, drugi je put proglašen najuspešnijim District Managerom u West Balkan regionu, dok je JYSK Istočna Hrvatska najuspešniji district u celom JYSKu.

JYSK Belgium wins Best Retail Chain

Oko sveta: Podrška za poplavljena područja, nagrade i otvaranje prodavnica

- S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja.

JYSK na Serbia Business Runu

JYSKov tim se uspešno predstavio na najvećem poslovno-sportskom događaju u Srbiji

- Trideset i četiri JYSKovih zaposlenih okupili su se u Beogradu kako bi i ove godine učestvovali na Serbia Business Runu, najvećoj poslovnoj trci u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office