Skip to main content

JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji će biti nagrađen

Datum: 23/05/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Pobednički pristup prodaji

Sada je ponovo to vreme. JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji treba da se obuči i iskoristi za osvajanje kupaca i velike nagrade.

F847 Ksanten (Nemačka), L650 Gus (Holandija), F957 Hejnola (Finska).

Ove prodavnice su bile među državnim pobednicima na prošlogodišnjem takmičenju u pobedničkom pristupu prodaji i sve su osvojile vikend putovanje. Sada se takmičenje vraća kao najbolji pobednički pristup prodaji, a glavna nagrada je ponovo vikend putovanje.

„Želimo da nagradimo JYSK prodavnice sa najboljim pobedničkim pristupom prodaji. Mnogo ulažemo u obuku i razvoj, a naše prodavnice vole takmičenja. Sada želimo da vidimo ko je imao najviše koristi od ove obuke“, kaže Michael Olesen, Retail Operational Director.

Tri runde

Michael Olesen
Retail Operational Director, Michael Olesen

Kao i prošle godine, takmičenje će imati tri runde. U junu će fokus biti na baštenskim artiklima, u julu na dušecima, dok će dodatni artikli doći u prvi plan u avgustu. Posle tri runde biće izabran pobednik.

„Radi se o pristupu kupcima na pravi način kako bismo im pružili najbolje iskustvo, kao i ono što im je potrebno. To je ono što bi trebalo da nas razlikuje od naših konkurenata i da obezbedi da se kupci stalno vraćaju u JYSK“, kaže Michael.

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office