Skip to main content

JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji će biti nagrađen

Датум: 23/05/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Awards , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Pobednički pristup prodaji

Sada je ponovo to vreme. JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji treba da se obuči i iskoristi za osvajanje kupaca i velike nagrade.

F847 Ksanten (Nemačka), L650 Gus (Holandija), F957 Hejnola (Finska).

Ove prodavnice su bile među državnim pobednicima na prošlogodišnjem takmičenju u pobedničkom pristupu prodaji i sve su osvojile vikend putovanje. Sada se takmičenje vraća kao najbolji pobednički pristup prodaji, a glavna nagrada je ponovo vikend putovanje.

„Želimo da nagradimo JYSK prodavnice sa najboljim pobedničkim pristupom prodaji. Mnogo ulažemo u obuku i razvoj, a naše prodavnice vole takmičenja. Sada želimo da vidimo ko je imao najviše koristi od ove obuke“, kaže Michael Olesen, Retail Operational Director.

Tri runde

Michael Olesen
Retail Operational Director, Michael Olesen

Kao i prošle godine, takmičenje će imati tri runde. U junu će fokus biti na baštenskim artiklima, u julu na dušecima, dok će dodatni artikli doći u prvi plan u avgustu. Posle tri runde biće izabran pobednik.

„Radi se o pristupu kupcima na pravi način kako bismo im pružili najbolje iskustvo, kao i ono što im je potrebno. To je ono što bi trebalo da nas razlikuje od naših konkurenata i da obezbedi da se kupci stalno vraćaju u JYSK“, kaže Michael.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office