Skip to main content

JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji će biti nagrađen

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Awards , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Pobednički pristup prodaji

Sada je ponovo to vreme. JYSKov najbolji pobednički pristup prodaji treba da se obuči i iskoristi za osvajanje kupaca i velike nagrade.

F847 Ksanten (Nemačka), L650 Gus (Holandija), F957 Hejnola (Finska).

Ove prodavnice su bile među državnim pobednicima na prošlogodišnjem takmičenju u pobedničkom pristupu prodaji i sve su osvojile vikend putovanje. Sada se takmičenje vraća kao najbolji pobednički pristup prodaji, a glavna nagrada je ponovo vikend putovanje.

„Želimo da nagradimo JYSK prodavnice sa najboljim pobedničkim pristupom prodaji. Mnogo ulažemo u obuku i razvoj, a naše prodavnice vole takmičenja. Sada želimo da vidimo ko je imao najviše koristi od ove obuke“, kaže Michael Olesen, Retail Operational Director.

Tri runde

Michael Olesen
Retail Operational Director, Michael Olesen

Kao i prošle godine, takmičenje će imati tri runde. U junu će fokus biti na baštenskim artiklima, u julu na dušecima, dok će dodatni artikli doći u prvi plan u avgustu. Posle tri runde biće izabran pobednik.

„Radi se o pristupu kupcima na pravi način kako bismo im pružili najbolje iskustvo, kao i ono što im je potrebno. To je ono što bi trebalo da nas razlikuje od naših konkurenata i da obezbedi da se kupci stalno vraćaju u JYSK“, kaže Michael.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office