Skip to main content

JYSKov najbolji prodajni stav bit će nagrađen

Datum: 23/05/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Sales Attitude (prodajni stav)

Sada je ponovo vrijeme. JYSKov najbolji prodajni stav se treba vježbati i koristiti kako bi se osvojili kupci i odlična nagrada.

F847 Xanten (Njemačka), L650 Goes (Nizozemska), F957 Heinola (Finska).

Ove prodavnice su neke od državnih pobjednika u prošlogodišnjem takmičenju Sales Attitude Competition i sve su osvojile vikend putovanje. Sada se takmičenje vraća kao Best Sales Attitude i opet je glavna nagrada vikend putovanje.

“Želimo nagraditi prodavnice u JYSKu s najboljim prodajnim stavom. Mnogo ulažemo u obuku i razvoj i naše prodavnice vole takmičenja. Sada želimo vidjeti ko je najbolje iskoristio ovu obuku”, kaže Michael Olesen, Retail Operational Director.

Tri kruga

Michael Olesen
Retail Operational Director (operativni direktor maloprodaje), Michael Olesen

Kao i prošle godine, takmičenje će imati tri kruga. U junu će u fokusu biti vrt, u julu madraci, a u augustu dodatna prodaja. Nakon tri kruga će se nagraditi ukupni pobjednik.

”Sve je u pravom pristupu našim kupcima kako bismo im dali najbolje korisničko iskustvo i kako bi oni dobili šta im treba. Po tome bismo se trebali razlikovati od konkurencije i osigurati da se kupci vraćaju u JYSK”, kaže Michael.

Latest news

Spain

Španija i Poljska otvaraju većinu novih prodavnica

28/09/2023 - Ove finansijske godine nijedna zemlja nije otvorila više prodavnica od Španije i Poljske.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za paraolimpijadu

26/09/2023 - Paraolimpijske igre u Parizu počinju za manje od godinu dana, a JYSK se susreo s nekim sportašicama i sportašima koji se pripremaju za Igre.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Širom svijeta: Grčka osvaja Business Champions Award (Nagrada za poslovne šampione), a Španija i Portugal dosežu 150 prodavnica

22/09/2023 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office