Skip to main content
JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Family day je postao lepa JYSKova tradicija, tokom koje zaposleni prodavnice i kancelarije zamene izletima u parkove, piknicima u prirodi i sunčanim terasama kako bi zajedno uživali u svežem vazduhu i zabavnim aktivnostima. Ovo je dan za opuštanje, druženje i bolje upoznavanje kolega i njihovih porodica na zabavan način.

Породични дан           

Ovogodišnji Family day obeležile su razne aktivnosti – sportska takmičenja, karting, poseta adrenalinskom parku, uživanje u etno selu, morski i kontinentalni izleti, ali i nezaobilazan roštilj u prijatnoj hladovini. Deca su takođe uživala u sportskim i kreativnim radionicama, a obradovali su ih i brojni ljubimci, koji su dodatno ulepšali ovaj dan.

Family day

Породични дан

Osim zabavnog aspekta, JYSK Family day je i prilika za jačanje timskog duha, povezivanje kao i stvaranje pozitivne atmosfere među zaposlenima. Svake godine u njemu učestvuje sve veći broj zaposlenih, što potvrđuje važnost ovakvih događaja za zaposlene i firmu i na još jedan način promoviše JYSK vrednosti.

 

 

 

Ovaj događaj je takođe prilika da se JYSK zahvali svim zaposlenima na trudu kojeg ulažu tokom cele godine, ali i njihovim porodicama na podršci koju im pružaju.

Породични дан   Family day

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office