Skip to main content
JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

Datum:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: People

Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Family day je postao lijepa JYSKova tradicija, tokom koje zaposleni prodavnice i kancelarije zamijene izletima u parkove, piknicima u prirodi i sunčanim terasama kako bi zajedno uživali u svježem zraku i zabavnim aktivnostima. Ovo je dan za opuštanje, druženje i bolje upoznavanje kolega i njihovih porodica na zabavan način.

Family day  

Ovogodišnji Family day obilježile su razne aktivnosti – sportska takmičenja, karting, posjeta adrenalinskom parku, uživanje u etno selu, morski i kontinentalni izleti, ali i nezaobilazan roštilj u ugodnom hladu. Djeca su takođe uživala u sportskim i kreativnim radionicama, a razveselili su ih i brojni ljubimci, koji su dodatno uljepšali ovaj dan.

Family day


Family dayOsim zabavnog aspekta, JYSK Family day je i prilika za jačanje timskog duha, povezivanje te stvaranje pozitivne atmosfere među zaposlenima. Svake godine u njemu učestvuje sve veći broj zaposlenih, što potvrđuje važnost ovakvih događaja za zaposlene i firmu te na još jedan način promoviše JYSK vrijednosti.

 

 

Ovaj je događaj takođe prilika da se JYSK zahvali svim zaposlenima na trudu kojeg ulažu tokom cijele godine, ali i njihovim porodicama na podršci koju im pružaju. 

Family day    Family day

Latest news

JYSK Vogošća

Velika prekretnica – Otvorena trideseta JYSK prodavnica u Bosni i Hercegovini

- Sa nastavkom ekspanzije i željom da bude što bliži svojim kupcima, JYSK je u Vogošći otvorio svoju tridesetu prodavnicu u Bosni i Hercegovini.

Environment

JYSK predstavlja alternativu za pamuk u plahtama

- JYSK sada nudi plahte s liocelom, koji je alternativa pamuku, što pruža nekoliko prednosti za tekstilnu proizvodnju u JYSKovim proizvodima. 

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Spremni za novu finansijsku godinu

- Stiže nam ljeto i kao i uvijek to znači puno posla u JYSKu, ali ipak se radujemo narednoj finansijskoj godini.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office