Skip to main content
JYSK za moj zeleni grad Leskovac

„JYSK za moj zeleni grad“ posetio Leskovac i ulepšao park u naselju Ančiki

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People , Sustainability

Zahvaljujući projektu „JYSK za moj zeleni grad“ i zajedničkom trudu volontera, građana i JYSKovih zaposlenih, stanovnici naselja Ančiki u Leskovcu dobili su novi prostor za druženje i igru. 

U sklopu inicijative „JYSK za moj zeleni grad“, park u naselju Ančiki u Leskovcu obogaćen je sa 130 novih biljaka, uključujući lavandu, fotinije i likvidambar, čime je ovaj kutak postao ne samo estetski lepši, već i zdraviji i prijatniji za sve posetioce.

Ova akcija, namenjena unapređenju životne sredine i podršci lokalnim zajednicama, okupila je JYSKove zaposlene, predvođene Markom Makićem, Store Managerom JYSK prodavnice u Leskovcu, ali i decu i stanovnike naselja, koji su se sa entuzijazmom pridružili sadnji.

„Ovakvi projekti podsećaju nas na važnost brige o prostoru u kojem živimo. Kroz sadnju biljaka, deca uče o značaju očuvanja prirode, a zajedničkim radom stvaramo trajne vrednosti za našu zajednicu. Ponosan sam što smo deo ove inicijative, koja doprinosi boljem i zdravijem okruženju za sve nas“, rekao je Marko.

JYSK za moj zeleni grad

Akciju je podržao Stefan Kitanović, narodni poslanik Skupštine Srbije, te istakao značaj ovakvih inicijativa i njihov dugoročni doprinos zajednici.

„Današnja akcija primer je društvene odgovornosti, koja više nije samo stvar marketinga već je to ulaganje u budućnost i partnerstvo. Ovom prilikom pozivam i druge da više ulažu u dobrobit društva i da to postane, sportskim rečnikom, 'pozitivna trka'. Time se kompanije pozicioniraju na mapi društveno odgovornih kompanija i pouzdanih poslodavaca. U ime lokalne samouprave i stanovnika naselja Ančiki, upućujem zahvalnost kompaniji JYSK što prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj posluje.“, rekao je.

Projekat „JYSK za moj zeleni grad“ već je realizovan u brojnim gradovima širom Srbije, od Subotice i Zaječara, do Obrenovca i Užica, gde su kreirani novi zeleni prostori kao i preuređena sportska igrališta, što je unapredilo kvalitet života u lokalnim zajednicama.

JYSK za moj zeleni grad          JYSK za moj zeleni grad

JYSK planira da nastavi sprovođenje ovog projekta širom Srbije, a kako bi istakao svoju zahvalnost prema ovakvim inicijativama i naporima svojih zaposlenih, sve zaposlene koji učestvuju u ovim inicijativama nagrađuje dodatnim slobodnim danom.

Latest news

JYSK za moj zeleni grad Leskovac

„JYSK za moj zeleni grad“ posetio Leskovac i ulepšao park u naselju Ančiki

- Zahvaljujući projektu „JYSK za moj zeleni grad“ i zajedničkom trudu volontera, građana i JYSKovih zaposlenih, stanovnici naselja Ančiki u Leskovcu dobili su novi prostor za druženje i igru.

Iryna cutting the ribbon to a JYSK store opening

Dve decenije predanosti: „JYSK je moj drugi dom“

- Iryna Kartun proslavlja 20-u godišnjicu i razmišlja o dve decenije rasta i razvijanja.

Dark store

JYSK otvara prodavnice, ali ne za kupce

- Prve dve se otvaraju u Irskoj i Maroku.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office