Skip to main content
Upoznaj JYSK

JYSK vrednosti i prakse predstavljene učenicima Trgovačke škole u Beogradu

Датум: 27/06/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Careers & HR , People

Tim JYSK prodavnice Ušće na neko vreme se vratio u školske klupe kako bi učenicima Trgovačke škole u Beogradu održao prezentaciju pod nazivom „Upoznaj JYSK“.

Na inicijativu Željka Mitrovića, Store Managera JYSK prodavnice Ušće, učenici Trgovačke škole u Beogradu upoznali su se sa JYSK vrednostima i praksama i iz prve ruke su saznali kako izgleda jedan dan u JYSKu.

„Kao roditelj deteta koje je učenik Trgovačke škole, u kojoj sam član Saveta roditelja, došao sam na ideju da učenicima predstavimo JYSK i vrednosti kojima se vodimo. Pričali smo o važnosti svakodnevnog učenja i razvoja, razumevanja i pomaganja kolegama, kao i zdravim međuljudskim odnosima kao temelju uspešnog poslovanja.“, rekao je Željko, koji u JYSKu radi tri godine. Osim svakodnevnih obaveza Store Managera, posvećen je i trenizima kolega u prodavnicama kao i programu Talent akademije, u kojem je jedan od mentora.

„U prezentaciji „Upoznaj JYSK“ koristio sam puno primera iz naše svakodnevice kako bi deci najlakše dočarao JYSK. Bilo mi je zaista lepo iskustvo da im prenesem svoje zadovoljstvo radnim mestom i firmom i da im pokažem šta sve naši zaposleni mogu da ostvare ako su posvećeni svom poslu. Mislim da im se jako svidela mogućnost prakse u JYSKu, koja može da im pruži odlično iskustvo i potencijalne buduće prilike za rad kod nas.“

Prezentaciju su slušali učenici pet prvih razreda, a ideja je da se u budućnosti održi i učenicima viših razreda. Zanimljivo je i to što u JYSK prodavnici Ušće radi dvoje bivših učenika ove Trgovačke škole - Marko Damnjanović, Deputy Store Manager i Žana Stojanac, Sales Asisstant, koja je takođe učestvovala u prezentaciji.

„Marko i Žana su pravi primer zalaganja i posvećenosti poslu i mislim da su baš oni mogli najbolje da predstave sve mogućnosti i benefite koje JYSK nudi zaposlenima koji žele da se razvijaju“., rekao je Željko.

Žana je rado podelila svoje iskustvo sa učenicima škole u kojoj je i sama stekla temeljna znanja i veštine koje danas dalje razvija.

Žana Stojanac
Žana Stojanac, Sales Asisstant trgovine Ušće u Beogradu

„U ovoj školi sam uvek imala podršku, puno toga sam naučila i imala sam priliku da ta znanja upotrebim u praksi. To iskustvo mi je puno pomoglo i u mom poslu u JYSKu, gde takođe svakodnevno učim, na čemu sam jako zahvalna.“, rekla je Žana. 

Ova inicijativa se jako svidela učenicima Trgovačke škole u Beogradu, a profesori praktične nastave i direktor škole Mira Lekić izrazili su želju da se projekat nastavi i u budućnosti.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office