Skip to main content
Leskovački tim

JYSK tim iz Leskovca u Srbiji donacijom donio Novu godinu ranije

Datum: 21/12/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR , People

Zaposleni u JYSK prodavnici u Leskovcu odrekli se nagrade kako bi pomogli osmočlanoj porodici.

Nakon ostvarene pobede u sklopu internog takmičenja u prodaji povodom proslave 10. rođendana JYSK Srbija, zaposleni su odlučili da osvojenu nagradu preusmere na pomoć onima kojima je najpotrebnija - skromnoj osmočlanoj porodici iz Velike Sejanice kod Leskovca.

Mirjana i Miloš Dimitrijević iz okoline Leskovca su za samo pet godina dobili šestoro dece. Ovu skromnu, ali srećnu porodicu posetio je ceo tim od sedmoro zaposlenih u JYSKovoj prodavnici u Leskovcu. U prisustvu District managera,  Miodraga Zdravkovića, sa zadovoljstvom su uručili donaciju u vidu jorgana, jastuka, peškira, nameštaja i novogodišnjih ukrasa koje će dobro doći porodici.

Marko Marić, Store manager iz Leskovca prije par meseci pročitao je u novinama tužnu priču o obitelji koja živi u teškim uslovima. Kako se ukazala prilika da pomognu zaposleni nisu ni trenutka negodovali.

Donacija u Leskovcu

„Davanjem činimo dobro delo, mamimo osmehe na licima drugih, olakšavamo njihovo svakodnevno funkcionisanje, činimo život lepšim, a svet boljim mestom. Upravo zato su zaposleni u kompaniji JYSK angažovani kroz razne inicijative kojima pomažu najugroženijima. Pored toga, trudimo se da doprinos damo i na lokalnom nivou kada imamo mogućnost i priliku“, izjavio je Marko Makić, store menadžer u Leskovcu i dodao:

„Verujemo da je donacija ovoj divnoj i skromnoj porodici, podjednako obradovala njih, koliko i nas“.JYSK tim iz Leskovca kod porodice Dimitrijević

Porodica Dimitrijević živi u dotrajaloj kući od blata, staroj više od šest decenija. Glava porodice, Miloš, sam je započeo obnovu svog doma, ali ne može ni da nasluti kada će sa njom završiti. Zbog toga, kako kažu, ovakve donacije znače mnogo njihovoj osmočlanoj porodici.

„Ova pomoć nam mnogo znači i želela bih da se zahvalim kompaniji JYSK i njenim zaposlenima na ovako lepom iznenađenju. Iznenadili su nas i novogodišnjim ukrasima, svi zajedno smo okitili dom, mališani su dobili i paketiće, tako da je nama Nova godina stigla malo ranije“, istakla je Mirjana Dimitrijević.

Novogodišnje drvce

Latest news

HR Award, Ukraine

Oko sveta: Knjige snova, Svetsko prvenstvo u florbolu i nagrade za ljudske resurse

14/01/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Dirk Laurisch

Vrhunski komentator na GOJYSK.com oseća međunarodnu povezanost

11/01/2022 - Dirk Laurisch, koji ima 42 godine i radi u JYSK prodavnici u Berlinu (Fridrihshajn), unosi timski duh u odeljku za komentare na GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efekata jedinstvenog JYSKa.

JYSK colleagues

JYSK se brine o tome

03/01/2022 - U JYSKu učestvujemo u mnogim projektima širom sveta u kojima sponzorišemo, doniramo ili pomažemo na bilo koji način. Evo kratkog pregleda nekih od novijih inicijativa.  

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office