Skip to main content

JYSK tim iz Leskovca u Srbiji donacijom donio Novu godinu ranije

Datum: 21/12/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR , People

Zaposleni u JYSK prodavnici u Leskovcu odrekli se nagrade kako bi pomogli osmočlanoj porodici.

Nakon ostvarene pobede u sklopu internog takmičenja u prodaji povodom proslave 10. rođendana JYSK Srbija, zaposleni su odlučili da osvojenu nagradu preusmere na pomoć onima kojima je najpotrebnija - skromnoj osmočlanoj porodici iz Velike Sejanice kod Leskovca.

Mirjana i Miloš Dimitrijević iz okoline Leskovca su za samo pet godina dobili šestoro dece. Ovu skromnu, ali srećnu porodicu posetio je ceo tim od sedmoro zaposlenih u JYSKovoj prodavnici u Leskovcu. U prisustvu District managera,  Miodraga Zdravkovića, sa zadovoljstvom su uručili donaciju u vidu jorgana, jastuka, peškira, nameštaja i novogodišnjih ukrasa koje će dobro doći porodici.

Marko Marić, Store manager iz Leskovca prije par meseci pročitao je u novinama tužnu priču o obitelji koja živi u teškim uslovima. Kako se ukazala prilika da pomognu zaposleni nisu ni trenutka negodovali.

Donacija u Leskovcu

„Davanjem činimo dobro delo, mamimo osmehe na licima drugih, olakšavamo njihovo svakodnevno funkcionisanje, činimo život lepšim, a svet boljim mestom. Upravo zato su zaposleni u kompaniji JYSK angažovani kroz razne inicijative kojima pomažu najugroženijima. Pored toga, trudimo se da doprinos damo i na lokalnom nivou kada imamo mogućnost i priliku“, izjavio je Marko Makić, store menadžer u Leskovcu i dodao:

„Verujemo da je donacija ovoj divnoj i skromnoj porodici, podjednako obradovala njih, koliko i nas“.JYSK tim iz Leskovca kod porodice Dimitrijević

Porodica Dimitrijević živi u dotrajaloj kući od blata, staroj više od šest decenija. Glava porodice, Miloš, sam je započeo obnovu svog doma, ali ne može ni da nasluti kada će sa njom završiti. Zbog toga, kako kažu, ovakve donacije znače mnogo njihovoj osmočlanoj porodici.

„Ova pomoć nam mnogo znači i želela bih da se zahvalim kompaniji JYSK i njenim zaposlenima na ovako lepom iznenađenju. Iznenadili su nas i novogodišnjim ukrasima, svi zajedno smo okitili dom, mališani su dobili i paketiće, tako da je nama Nova godina stigla malo ranije“, istakla je Mirjana Dimitrijević.

Novogodišnje drvce

Latest news

Natalia Lach

Natalijina strast je logistika

16/06/2022 - Natalia is the new Logistics Manager at DC Radomsko.

Scandinavian

Šta znači pridev „skandinavski“?

15/06/2022 - Skandinavski način spavanja i života je u DNK kompanije JYSK. Međutim, šta je to tačno skandinavski dizajn?

Ole Thomsen

Novo lice predvodi logistiku

10/06/2022 - Ole Thomsen, Executive Vice President Logistics, stupio je na novu poziciju u JYSKu 1. juna 2022.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office