Skip to main content
JYSK

JYSK svojim dolaskom i donacijom obradovao stanovnike Kikinde

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Expansion , People

Sa željom da unapredi svakodnevni rad bolničkog osoblja i boravak pacijenata, JYSK je Opštoj bolnici Kikinda uručio donaciju od 100.000 dinara.

Na nagradni konkurs „JYSK donira Kikindi“, prijavilo se više različitih institucija i udruženja sa odličnim idejama kako da se unapredi život lokalne zajednice, a zahvaljujući glasovima građana, donacija je usmerena upravo Opštoj bolnici Kikinda. Ova lepa vest dolazi sa najavom otvaranja prve JYSK prodavnice u Kikindi, koja će biti otvorena u sredu, 28. avgusta, u 9 časova, na adresi Miloša Velikog 54.

Donaciju je ispred JYSKa dodelio Store manager prodavnice u Kikindi, Nikola Savić koji je posetio bolnicu i uručio poklon vaučer pomoćniku direktora bolnice dr. Vladimiru Pruniću.

"Verujemo da su ulaganje u zdravstvo i decu naš temelj. JYSK uvek teži ne samo poslovnom uspehu, već i stvaranju pozitivnih promena u društvu. Donacija  Opštoj bolnici Kikinda reflektuje našu želju da podržimo i pomognemo unapređenju jedne od najvažnijih institucija u gradu.“, rekao je Nikola. 

JYSK

Dr Vladimir Prunić, pomoćnik direktora OB Kikinda, zahvalio je na izuzetno korisnom poklonu i istakao koliko je ova donacija važna za njihovu ustanovu, koja zapošljava više od 550 ljudi.

Opšta bolnica u Kikindi je regionalna bolnici, koja ima 285 mesta, a čije usluge najčešće koriste stanovnici severnobanatskog okruga. U cilju kontinuiranog unapređenja usluga koje pružaju, od velikog je značaja da njihove prostorije, ordinacije, čekaonice i sobe ispunjavaju standarde higijene i da budu opremljene funkcionalnim i dobrim nameštajem.

JYSKovom donacijom bolnica namerava da opremi sobe za negu, čekaonice spred ambulanti, odeljenja kao i odeljenje hemodijalize kako bi pacijentima i zaposlenima omogućili prijatniji boravak tokom rada i lečenja.

Nova JYSK prodavnica u Kikindi zapošljava 7 novih radnika, prostire se na nešto više od 1000 m2, a uređena je prema novom skandinavskom konceptu 3.0, koji nudi još inspirativnije izlaganje proizvoda, uređenje i osvetljenje, što će kupcima omogućiti novo iskustvo kupovine.

Latest news

JYSK

JYSK postavlja nove rekorde u prometu i broju kupaca

- JYSK je povećao promet za 7,6 procenata dostigavši 41,4 milijardi danskih kruna (5,6 milijardi evra) u fiskalnoj godini 2023/24.

JYSK Škola spavanja

PRojekti koji su obeležili 2024. godinu

- Zajedno smo ulepšali gradove širom regiona, ušuškali i uspavali predstavnike medija, podržali razne hvale vredne projekte i pokrenuli nove zelene inicijative – na početku nove finansijske godine, setili smo se PR projekata koji su obeležili prošlu i postavili odlične temelje za finansijsku godinu 2025.

JYSK Italy

JYSKova sećanja: Otvaranje u tri nove zemlje, ponovno otvaranje prve prodavnice i JYSK Hola slavnih

- GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije. 

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office