Skip to main content
Y108

JYSK Srbija slavi 10. rođendan

Datum: 28/10/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , History , People

U oktobru je JYSK Srbija u slavljeničkom raspoloženju povodom proslave 10. rođendana

Kupovinu nameštaja i opreme za dom, ljubitelji skandinavskog stila već 10 godina imaju priliku da obave u danskom maloprodajnom lancu JYSK. Povodom rođendanske proslave svog 10. rođendana, JYSK Srbija je pripremio brojne pogodnosti – od kreativnih konkursa, nagradne igre sa atraktivnim nagradnim fondom od 1.000.000 dinara do privlačnih rođendanskih popusta i ponuda.

Torta

Pre 10 godina, prva prodavnica je otvorena u Subotici. Danas je to broj od 41 prodavnice u 27 gradova širom Srbije i već se planira otvaranje novih.

Odlična ponuda, atraktivni popusti uz skandinavski kvalitet proizvoda i obučeno prodajno osoblje, formula je za uspeh. Uz sve navedeno, kad se doda dašak skandinavskog minimalizma i zanimljiv dizajn, mnogima je JYSK postao omiljeno mesto za kupovinu.

Ivan Protega, Retail manager za Sloveniju i Srbiju u JYSKu , je povodom rođendana izjavio: “Raduje nas što su kupci u Srbiji tako dobro prihvatili naše proizvode. Vidimo velik potencijal tržišta i pored preuređenja postojećih prodavnica prema novom 3.0  konceptu, neprestano smo u potrazi za novim lokacijama. Verujem da su jedan od razloga zašto nam se kupci vraćaju naši prodavci koji ih sa osmehom dočekuju. Upravo zbog naših visoko postavljenih standarda i kontinuirane edukacije, JYSK je jako ponosan na svoje zaposlene i postignute rezultate.”

Povodom 10. rođendana JYSK Srbija je pripremio i slavljenički video kako bi približili kako je to biti deo slavljeničkog JYSK tima.

 

 

Latest news

Three Store Managers

„Moje kolege i ja smo deo uspeha“

01/12/2021 - Åse, Mislav i Kavoura su veoma ponosni na JYSKove sjajne godišnje rezultate. Takođe im mnogo znači činjenica da taj uspeh čini JYSK solidnim radnim mestom.

JYSK store front

JYSK Srbija ostvario novi rekord

30/11/2021 - Sa EBIT rezultatom od preko 1,2 milijarde DIN u finansijskoj godini 2020/21, JYSK je još jednom ostvario istorijski visok rezultat.

Sleep Academy JCH

23.000 kolega iz prodavnice prolazi kroz obuku za dušeke

26/11/2021 - Kupci ne treba samo da spavaju, već i da imaju dobar san, a JYSK želi da im bude prvi izbor kada traže novi dušek. Zbog toga će 23.000 zaposlenih u JYSKovim prodavnicama proći kroz obuku za prodaju dušeka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office