Skip to main content
Y108

JYSK Srbija slavi 10. rođendan

Datum: 28/10/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , History , People

U oktobru je JYSK Srbija u slavljeničkom raspoloženju povodom proslave 10. rođendana

Kupovinu nameštaja i opreme za dom, ljubitelji skandinavskog stila već 10 godina imaju priliku da obave u danskom maloprodajnom lancu JYSK. Povodom rođendanske proslave svog 10. rođendana, JYSK Srbija je pripremio brojne pogodnosti – od kreativnih konkursa, nagradne igre sa atraktivnim nagradnim fondom od 1.000.000 dinara do privlačnih rođendanskih popusta i ponuda.

Torta

Pre 10 godina, prva prodavnica je otvorena u Subotici. Danas je to broj od 41 prodavnice u 27 gradova širom Srbije i već se planira otvaranje novih.

Odlična ponuda, atraktivni popusti uz skandinavski kvalitet proizvoda i obučeno prodajno osoblje, formula je za uspeh. Uz sve navedeno, kad se doda dašak skandinavskog minimalizma i zanimljiv dizajn, mnogima je JYSK postao omiljeno mesto za kupovinu.

Ivan Protega, Retail manager za Sloveniju i Srbiju u JYSKu , je povodom rođendana izjavio: “Raduje nas što su kupci u Srbiji tako dobro prihvatili naše proizvode. Vidimo velik potencijal tržišta i pored preuređenja postojećih prodavnica prema novom 3.0  konceptu, neprestano smo u potrazi za novim lokacijama. Verujem da su jedan od razloga zašto nam se kupci vraćaju naši prodavci koji ih sa osmehom dočekuju. Upravo zbog naših visoko postavljenih standarda i kontinuirane edukacije, JYSK je jako ponosan na svoje zaposlene i postignute rezultate.”

Povodom 10. rođendana JYSK Srbija je pripremio i slavljenički video kako bi približili kako je to biti deo slavljeničkog JYSK tima.

 

 

Latest news

Jan Bøgh

JYSK ponovo ima rekordne rezultate

24/11/2022 - U predgovoru godišnjeg izveštaja, pod naslovom „Jake vrednosti tokom turbulentne godine“ Jan Bøgh, President & CEO (predsednik i glavni izvršni direktor) daje svoj osvrt na proteklu godinu u JYSKu.

SvetlanaKamensckaya

Novi dom je pronašao 51 kolega iz Ukrajine

22/11/2022 - Od početka rata u Ukrajini, kompaniji JYSK je glavni prioritet bio da pomogne kolegama iz Ukrajine.

Behind the scenes in Proud to be JYSK campaign

Magda, Mariana i Svante nove su zvezde JYSK-a

16/11/2022 - Nova kampanja izgradnje brenda zaposlenih pokazuje živote troje ljudi koji rade u JYSK-u: od posla i interesovanja do vremena sa prijateljima i članovima porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office