Skip to main content
Y108

JYSK Srbija slavi 10. rođendan

Datum: 28/10/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , History , People

U oktobru je JYSK Srbija u slavljeničkom raspoloženju povodom proslave 10. rođendana

Kupovinu nameštaja i opreme za dom, ljubitelji skandinavskog stila već 10 godina imaju priliku da obave u danskom maloprodajnom lancu JYSK. Povodom rođendanske proslave svog 10. rođendana, JYSK Srbija je pripremio brojne pogodnosti – od kreativnih konkursa, nagradne igre sa atraktivnim nagradnim fondom od 1.000.000 dinara do privlačnih rođendanskih popusta i ponuda.

Torta

Pre 10 godina, prva prodavnica je otvorena u Subotici. Danas je to broj od 41 prodavnice u 27 gradova širom Srbije i već se planira otvaranje novih.

Odlična ponuda, atraktivni popusti uz skandinavski kvalitet proizvoda i obučeno prodajno osoblje, formula je za uspeh. Uz sve navedeno, kad se doda dašak skandinavskog minimalizma i zanimljiv dizajn, mnogima je JYSK postao omiljeno mesto za kupovinu.

Ivan Protega, Retail manager za Sloveniju i Srbiju u JYSKu , je povodom rođendana izjavio: “Raduje nas što su kupci u Srbiji tako dobro prihvatili naše proizvode. Vidimo velik potencijal tržišta i pored preuređenja postojećih prodavnica prema novom 3.0  konceptu, neprestano smo u potrazi za novim lokacijama. Verujem da su jedan od razloga zašto nam se kupci vraćaju naši prodavci koji ih sa osmehom dočekuju. Upravo zbog naših visoko postavljenih standarda i kontinuirane edukacije, JYSK je jako ponosan na svoje zaposlene i postignute rezultate.”

Povodom 10. rođendana JYSK Srbija je pripremio i slavljenički video kako bi približili kako je to biti deo slavljeničkog JYSK tima.

 

 

Latest news

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Pripremanje za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - „Radujem se finansijskoj godini 2023. i svim izazovima koje ona nosi sa sobom, a s kojima ćemo se sigurno suočiti“, piše Jan Bøgh.

PR Event

Oko sveta: CSR nagrada, PR događaji i polaganje kamena temeljca u Božurištu

06/05/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Marija Živić

Od diplomskog rada do zaposlenja u JYSKu Srbija

03/05/2022 - Marija  Živić, Sales asistant iz Zaječara je za GOJYSK.com podelila svoju priču o tome kako je ostvarila svoj prvi kontakt sa JYSKom, šta je najviše veseli na novom radnom mestu te koji su joj planovi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office