Skip to main content
JYSK na Sajmu zapošljavanja

JYSK Srbija na Sajmu zapošljavanja u Novom Sadu

Datum: 06/11/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Careers & HR , People

JYSK Srbija je prvi dan u novembru proveo na Sajmu zapošljavanja, koji se održao u tržnom centru Promenada u Novom Sadu. Ovo je bila odlična prilika da posetioci saznaju više o JYSK vrednostima i praksama i steknu uvid u to kako bi njihov svakodnevni život izgledao ako se odluče da postanu deo JYSKovog tima.  

TALENTOVANI I AMBICIOZNI ZAPOSLENI KAO KLJUČ USPEHA FIRME

JYSK je posvećen kontinuiranom rastu i razvoju, što je nemoguće bez izvanrednih ljudi, koji su ključ uspeha cele firme. Sa ciljem donošenja pozitivnih promena u lokalnu zajednicu, kao i obezbeđivanja novih radnih mesta, JYSK Srbija je ovaj sajam uočio kao dobar način da svoj tim obogati novim talentovanim i ambicioznim koleginicama i kolegama.

Jedna od predstavnica JYSKa na sajmu bila je Aleksandra Slavković, HR Business Partnerka za JYSK Srbiju:

„U JYSKu verujemo u raznolikost i inkluzivnost, a nudimo raznolike poslove i prilike za profesionalni razvoj u različitim sektorima, uključujući prodaju, marketing, ljudske resurse, i još mnogo toga. Radimo zajedno kao tim, delimo vrednosti odgovornosti, integriteta i inovacije, i težimo pružanju najboljeg iskustva kupcima širom sveta. Ovom prilikom smo pozvali sve zainteresovane kandidate da se pridruže našoj misiji da, kroz kvalitetne proizvode i uslugu, stvaramo bolju svakodnevnicu  za ljude širom sveta.“

Jovana Marković, Sales Asistentkinja u JYSK prodavnici Novi Sad Maxton, takođe je rado prihvatila poziv na učestvovanje:

Zaista sam bila uzbuđena kada sam dobila poziv da budem jedna od predstavnika naše firme na sajmu zapošljavanja. Imali smo odličnu lokaciju štanda i pored zanimljivih kandidata mislim da smo uradili pravu stvar u promovisanju naše kompanije na malo drugačiji način. Posetioci su mogli da vide savršen štand sa našim artiklima i tim nasmejanih devojaka, jer na kraju dana, mi u JYSKu i jesmo jedna jaka i nasmejana ekipa, koja postavlja visoke standarde.“, rekla je. 

 JYSK na Sajmu zapošljavanja          JYSK na Sajmu zapošljavanja

RAZNOVRSTAN I DINAMIČAN POSAO

Teodora Andrić, Sales Asistentkinja u JYSK prodavnici Novi Sad Big, sa posetiocima je rado podelila svoje iskustvo rada u JYSKu:

Obzirom na to da je otvorena pozicija prodavca, trudili smo se da im približimo koliko je zanimljivo i prijatno okruženje u samom kolektivu i koliko je ovaj posao dinamičan i raznovrstan. Dosta kandidata je zainteresovala činjenica da JYSK nudi mogućnosti za rast i razvoj i da svako kroz svoj rad može da odabere put kojim želi da se dalje razvija. Bili smo otvoreni i spremni da odgovorimo na pitanja kandidata i nadam se da će nam se nakon ovog sajma pridružiti puno odličnih kolega.“, rekla je.

Nakon posete JYSKovom štandu i razgovora sa koleginicama, brojni posetioci su ostavili svoje biografije i izrazili želju da isprobaju rad u JYSKu. 

    

Latest news

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Azuga Run in Romania

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Black Week at DC Nassjö

Najprometniji period u godini je skoro pred nama

17/11/2023 - Crna nedelja je jedan od najprometnijih perioda u godini u JYSK-u. Što se tiče distributivnih centara, neophodno je da se planira poprilično unapred.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office