Skip to main content
JYSK tim na sajmu

JYSK Srbija Business to Business prvi put na Međunarodnom sajmu HORECA-OPREME

Датум: 03/03/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Product Assortment , Sales Growth , Seamless Cross Channel

Po prvi put je JYSK Business to Business odeljenje predstavilo baštenski nameštaj na Međunarodnom sajmu HORECA-OPREME u Beogradu

U jesen 2020., JYSK West Balkan tim postao je bogatiji za još jedno odeljenje – Business to Business (B2B) sa primarnim fokusom na hrvatsko tržište, dok je u narednim godinama u planu bila ekspanzija na sva 4 tržišta (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija). Tako je u oktobru prošle godine otvoreno Business to Business odeljenje u Srbiji i Sloveniji, a planira se i otvaranje u Bosni i Hercegovini.

Prema rečima Lane Barković, Business to Business menadžerice za JYSK West Balkan, cilj B2B sektora je povećanje prodaje u prodavnicama, online i projektnoj prodaji, saradnja sa strateškim partnerima, ali i što veća vidljivost i lokalna prisutnost.

JYSK B2B tim
JYSK B2B tim - Zoran Miljić (levo), Lana Barković (u sredini) i Đorđija Pejović (desno)

 

Nova prilika za još bolju Business to Business prodaju

Kako bi dodatno poboljšali vidljivost, Business to Business tim ove je godine učestvovao na 18. Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA u Beogradu koji se održao od 23. do 26. Februara i tom prilikom izložio nova rešenja u održivom baštenskom nameštaju svojim B2B kupcima.

Sajam je privukao mnoštvo profesionalaca iz ugostiteljske industrije, što ga je učinilo savršenim mestom za izlaganje JYSKovih proizvoda i direktan kontakt sa kupcima.

B2B tim sa kupcem
B2B tim sa kupcem

 

Tokom četiri dana, na sajmu je bilo moguće pronaći sve za uređenje enterijera i eksterijera,  a tim iz JYSKa organizovao je izlaganje JYSKovog baštenskog nameštaja kako bi posetiocima pružili stvarni doživljaj asortimana u ambijentalnom okruženju „Feel Scandinavia“ inspirisanom skandinavskim stilom, prirodom i jednostavnošću.

"Cilj nam je da omogućimo stručnu podršku i pomoć u procesu kupovine, od početka do kraja, jer se radi o partnerskim odnosima koje želimo da razvijamo dugoročno. Naša velika prednost je to što smo dostupni nacionalno i spremni smo da odgovorimo na zahteve svakog B2B kupca pristupačnom ponudom", podelila je sa nama Lana Barković

Izloženi proizvodi na sajmuProizvodi koje je JYSK predstavio na Sajmu nose FSC™ (FSC™ N001715) sertifikat, čime smo hteli posebnu pažnju da skrenemo na važnost FSC-a (TM) i održivog šumarstva.

FSC™ je skraćenica za Forest Stewardship Council (TM) (Veće za nadzor šuma) i međunarodna je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir iz održivih šuma.

U JYSKu se neprekidno radi na povećanju upotrebe FSC™ sertifikovanog drveta, a cilj je da do kraja 2024. koristimo isključivo FSC™ drvo.

 

 

 

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office