Skip to main content
JYSK Ferdinand

JYSK se prijavljuje u hotel Ferdinand

Датум: 30/10/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

Dva apartmana u hotelu Ferdinand u Arhusu u Danskoj su opremljena koristeći isključivo JYSK proizvode – i svako može da ih rezerviše.

Kliknite da biste videli još fotografija iz hotela Ferdinand.


1979. godine u Arhusu u Danskoj se otvorila prva JYSK prodavnica. Sada, 2017. godine, JYSK se prijavljuje u hotel Ferdinand u istom tom gradu zauvek.

U okviru inovativne saradnje između danskog maloprodajnog lanca i hotela u Arhusu, apartmani 507 i 510 su opremljeni koristeći isključivo JYSK proizvode. Glavni cilj je javnosti prikazati široki JYSKov asortiman.

Činjenice o projektu

  • JYSK je opremio apartmane 507 i 510 u hotelu Ferdinand, u Arhusu u Danskoj, gradu u kom se otvorila prva JYSK prodavnica 1979. godine.
  • Apartmani su dostupni javnosti za izdavanje, a početne cene su 150 evra po noćenju.
  • JYSK koristi apartmane kao fotografski i filmski studio da bi proizveo materijale za kampanje kompanije, uključujući i trenutnu kojom se proslavlja 2500 otvorenih JYSK prodavnica širom sveta.

„Pre nekoliko godina smo opremili iznajmljeni apartman u Arhusu JYSK proizvodima koji smo koristili za fotografska i filmska snimanja za kampanju JYSK Apartment. Ovoga puta, u saradnji sa hotelom Ferdinand, ovo iskustvo je dostupno svima koji žele da provedu noć ili dve u JYSK hotelskom apartmanu.“, objašnjava Marc Nicholas Bech Fruergaard, Brand Manager (menadžer brenda) u JYSK Nordic.

Početne cene apartmana u hotelu Ferdinand su oko 150 evra po noćenju.

Apartmani kao studio

Pored toga što su apartmani dostupni javnosti, JYSK ima i dodatnu korist – može da ih koristi kao fotografski i filmski studio.

„Već smo upotrebili apartmane za neke od novogodišnjih fotografija i video snimaka. Osnivač i vlasnik JYSK-a, Lars Larsen, je takođe upravo posetio apartmane da bi tamo snimio TV spot, tako da su nam oni veoma vredni, jer su smešteni vrlo blizu naše glavne kancelarije.“, kaže Marc Nicholas Bech Fruergaard.

Trenutno aktuelna kampanja kojom se proslavlja 2500 otvorenih JYSK prodavnica širom sveta je takođe snimljena u ta dva apartmana. U budućnosti će apartmani biti opremljivani novim nameštajem iz JYSK asortimana i koristiće se u drugim kampanjama.

Ovde pogledajte snimak iza scene:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office