Skip to main content
JYSK Ferdinand

JYSK se prijavljuje u Hotel Ferdinand

Datum: 30/10/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Product Assortment

Dva apartmana u Hotelu Ferdinand u Aarhusu, u Danskoj, dekorirana su isključivo JYSK-ovim proizvodima - i svako može rezervirati noćenje.

Kliknite da vidite više slika iz Hotela Ferdinand.


U 1979. godini, prva JYSK prodavnica na svijetu otvorena je u Aarhusu, u Danskoj. Danas, u 2017. godini, JYSK se prijavljuje u gradski Hotel Ferdinand na neodređeno.

Kroz inovativnu saradnju između danske maloprodaje i hotela smještenog u Aarhusu, apartmani 507 i 510 su dekorirani isključivo JYSK-ovim proizvodima. Glavna svrha je izlaganje javnosti JYSK-ov široki asortiman.

Činjenice o projektu

  • JYSK je dekorirao apartmane 507 i 510 u Hotelu Ferdinand, smještenom u Aarhusu, u Danskoj, gradu gdje je otvorena prva JYSK-ova prodavnica na svijetu 1979. godine.
  • Apartmani su dostupni za javnost za rezervacije, a cijena počinje od oko 150 eura za jednu noć.
  • JYSK koristi apartmane kao foto i filmski studio za izradu materijala kampanja, uključujući i trenutnu proslavu 2500 JYSK-ovih prodavnica diljem svijeta.

"Prije nekoliko godina, opremili smo iznajmljeni stan u Aarhusu sa JYSK-ovim proizvodima, koji smo koristili za fotografiranja i snimanja za našu kampanju JYSK stana. Ovaj put, u saradnji sa Hotelom Ferdinand, činimo iskustvo dostupnim svakome tko želi provesti noć ili dvije u JYSK-ovom hotelskom apartmanu," objašnjava Marc Nicholas Bech Fruergaard, Brand Manager (voditelj brenda) u JYSK Nordic.

Cijene apartmana u Hotelu Ferdinand počinju sa oko 150 eura za jednu noć.

Apartmani se koriste kao studio

Pored toga što su apartmani dostupni javnosti, JYSK takođe ima dodatni bonus da ih može koristiti kao foto i filmski studio.

“Već smo koristili apartmane za neke svoje novogodišnje slike i videe. Osnivač i vlasnik JYSK-a, Lars Larsen, je takođe posjetio apartmane da snimi TV spot, tako da su apartmani vrlo vrijedni jer su smješteni tako blizu naše uprave," kaže Marc Nicholas Bech Fruergaard.

Trenutna kampanja proslave 2500 JYSK prodavnica diljem svijeta je također snimljena u ova dva apartmana. U budućnosti apartmani će se ažurirati novim namještajem iz JYSK-ovog asortimana i koristiti i u drugim kampanjama.

Ovdje pogledaj video zapis o dešavanjima iza scene:

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office