Skip to main content

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

Datum: 25/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Expansion

Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

Na dodeli nagrada „Global Retail Real Estate Awards“ u Rusiji, JYSK je nagrađen kao najbolji novi maloprodajni lanac 2020. godine. Stoga je širenje na rusko tržište otvaranjem prve prodavnice u junu 2020. godine sada dobilo i međunarodno priznanje.

Nagrada je osvojena u konkurenciji brendova kao što su „& Other Stories“ (brend grupe H&M) i „Chizhik“ (X5 Retail Group) – diskontni lanac prehrambenih proizvoda, koji je otvorio 4 prodavnice u moskovskoj oblasti 2020. godine.

„To znači da možemo da budemo ponosni ne samo na činjenicu da smo posvećeni kupcima, već i na činjenicu da ispunjavamo sva obećanja koja dajemo našim zaposlenima,“ kaže Natalya Ovcharenko, Store Manager (menadžer prodavnice) u Altufjevu, u Rusiji.

Najbolji u 12 zemaljaNagrada

Nagrada „Global Retail Real Estate Awards“ predstavlja godišnju međunarodnu profesionalnu nagradu koja se dodeljuje za dostignuća u oblasti maloprodaje nekretnina i maloprodaje. Nezavisni žiri koji se sastoji od predstavnika ovih privrednih grana imenuje kandidate i pobednike.

Nagrada uključuje projekte sprovedene u sledećih 12 zemalja: Jermenija, Azerbejdžan, Belorusija, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Uzbekistan i Ukrajina.

Store Manager (menadžer prodavnice) u budućoj prodavnici u Otradi, u Rusiji, Igor Alekseev, ponosan je što je deo ulaska JYSKa u Rusiju.

„Kompanija i tim dali su nam veru u budućnost. Niko nije sumnjao u to da ćemo postići svoje ciljeve. Ovo je bilo nezamenljivo, ogromno iskustvo rada u brzo promenljivim okolnostima uz puno usputnog učenja,“ kaže Igor.

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 ljudi je gledalo JYSKov prvi PR događaj UŽIVO

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi onlajn PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja pratilo je uživo događaj koji je usmerio pažnju na najnovije trendove u JYSKu i JYSKove napore za održivost.

Award

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

25/03/2021 - Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office