Skip to main content
Award

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

Датум: 25/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Awards , Expansion

Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

Na dodeli nagrada „Global Retail Real Estate Awards“ u Rusiji, JYSK je nagrađen kao najbolji novi maloprodajni lanac 2020. godine. Stoga je širenje na rusko tržište otvaranjem prve prodavnice u junu 2020. godine sada dobilo i međunarodno priznanje.

Nagrada je osvojena u konkurenciji brendova kao što su „& Other Stories“ (brend grupe H&M) i „Chizhik“ (X5 Retail Group) – diskontni lanac prehrambenih proizvoda, koji je otvorio 4 prodavnice u moskovskoj oblasti 2020. godine.

„To znači da možemo da budemo ponosni ne samo na činjenicu da smo posvećeni kupcima, već i na činjenicu da ispunjavamo sva obećanja koja dajemo našim zaposlenima,“ kaže Natalya Ovcharenko, Store Manager (menadžer prodavnice) u Altufjevu, u Rusiji.

Najbolji u 12 zemaljaNagrada

Nagrada „Global Retail Real Estate Awards“ predstavlja godišnju međunarodnu profesionalnu nagradu koja se dodeljuje za dostignuća u oblasti maloprodaje nekretnina i maloprodaje. Nezavisni žiri koji se sastoji od predstavnika ovih privrednih grana imenuje kandidate i pobednike.

Nagrada uključuje projekte sprovedene u sledećih 12 zemalja: Jermenija, Azerbejdžan, Belorusija, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Uzbekistan i Ukrajina.

Store Manager (menadžer prodavnice) u budućoj prodavnici u Otradi, u Rusiji, Igor Alekseev, ponosan je što je deo ulaska JYSKa u Rusiju.

„Kompanija i tim dali su nam veru u budućnost. Niko nije sumnjao u to da ćemo postići svoje ciljeve. Ovo je bilo nezamenljivo, ogromno iskustvo rada u brzo promenljivim okolnostima uz puno usputnog učenja,“ kaže Igor.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office