Skip to main content

JYSK Rusija dobija nagradu Best New Retailer

Datum: 25/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Expansion

Uprkos pandemiji koronavirusa, JYSK se 2020. godine proširio i na Rusiju. Sad je proširenje na Rusiju nagrađeno nagradom Best New Retailer.

Na dodjeli nagrada Global Retail Real Estate Awards u Rusiji, JYSK je dobio nagradu Best New Retailer za 2020. godinu. Tako je širenje na Rusiju, uz prvo otvaranje prodavnice u junu 2020., dobilo i međunarodno priznanje.

Nagrada je osvojena u konkurenciji s robnim markama kao što such “& Other Stories” (robna marka grupe H&M) i Chizhik (grupa X5 Retail) – lanac diskontnih prodavnica koji je otvorio 4 prodavnice u moskovskoj regiji u 2020.

"To znači da se možemo ponositi ne samo činjenicom da smo fokusirani na kupce nego i činjenicom da ispunjavamo sva obećanja koja smo dali svojim zaposlenicima", kaže Natalya Ovcharenko, Store Manager (voditeljica prodavnice) u Altufyevou u Rusiji.

Najbolji između 12 državaNagrada

Global Retail Real Estate Awards je godišnja međunarodna nagrada strukovnih udruga za postignuća na području maloprodaje nekretnina i maloprodaje. Nezavisni žiri proglašava nominacije i pobjednike, a sastoji se od predstavnika industrije.

Nagrada uključuje projekte implementirane u sljedećih 12 zemalja: Armenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Uzbekistan i Ukrajina.

Store Manager u budućoj prodavnici u Otradi u Rusiji, Igor Alekseev, ponosan je što je učestvovao u ulasku JYSKa na tržište u Rusiji.

"Kompanija i tim su nam dali pouzdanje za budućnost. Niko nije sumnjao u to da ćemo postići naše ciljeve. Bilo je to nezamjenjivo, ogromno iskustvo rada i učenja u brzo izmjenjivim okolnostima", kaže Igor.

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 osoba je gledalo prvi JYSK LIVE PR događaj

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi internetski PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja je uživo gledalo događaj koji je bio fokusiran na najnovije trendove u JYSKu i JYSKovo zalaganje za održivost.

Award

JYSK Rusija dobija nagradu Best New Retailer

25/03/2021 - Uprkos pandemiji koronavirusa, JYSK se 2020. godine proširio i na Rusiju. Sad je proširenje na Rusiju nagrađeno nagradom Best New Retailer.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office