Skip to main content
Award

JYSK Rusija dobija nagradu Best New Retailer

Datum: 25/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Expansion

Uprkos pandemiji koronavirusa, JYSK se 2020. godine proširio i na Rusiju. Sad je proširenje na Rusiju nagrađeno nagradom Best New Retailer.

Na dodjeli nagrada Global Retail Real Estate Awards u Rusiji, JYSK je dobio nagradu Best New Retailer za 2020. godinu. Tako je širenje na Rusiju, uz prvo otvaranje prodavnice u junu 2020., dobilo i međunarodno priznanje.

Nagrada je osvojena u konkurenciji s robnim markama kao što such “& Other Stories” (robna marka grupe H&M) i Chizhik (grupa X5 Retail) – lanac diskontnih prodavnica koji je otvorio 4 prodavnice u moskovskoj regiji u 2020.

"To znači da se možemo ponositi ne samo činjenicom da smo fokusirani na kupce nego i činjenicom da ispunjavamo sva obećanja koja smo dali svojim zaposlenicima", kaže Natalya Ovcharenko, Store Manager (voditeljica prodavnice) u Altufyevou u Rusiji.

Najbolji između 12 državaNagrada

Global Retail Real Estate Awards je godišnja međunarodna nagrada strukovnih udruga za postignuća na području maloprodaje nekretnina i maloprodaje. Nezavisni žiri proglašava nominacije i pobjednike, a sastoji se od predstavnika industrije.

Nagrada uključuje projekte implementirane u sljedećih 12 zemalja: Armenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Uzbekistan i Ukrajina.

Store Manager u budućoj prodavnici u Otradi u Rusiji, Igor Alekseev, ponosan je što je učestvovao u ulasku JYSKa na tržište u Rusiji.

"Kompanija i tim su nam dali pouzdanje za budućnost. Niko nije sumnjao u to da ćemo postići naše ciljeve. Bilo je to nezamjenjivo, ogromno iskustvo rada i učenja u brzo izmjenjivim okolnostima", kaže Igor.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office