Skip to main content
World map

JYSK priprema širenje u Irsku

Датум: 21/05/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Expansion

Kao deo planova za otvaranje prodavnice u Irskoj u aprilu 2019, predstavnici JYSK Nordic grupe su nedavno ispitivali irsko tržište.

Poseta irskom domu
JYSK tim je imao priliku da poseti jednu irsku porodicu, koja je velikodušno dozvolila ovim radoznalim ljudima da borave u njenom domu.


„Trebalo bi da verujemo u sebe i naš asortiman.“

Širenje u Irsku

  • JYSK planira da otvori prvu prodavnicu u Irskoj u aprilu 2019.
  • JYSK već ima 15 prodavnica na severu Engleske.
  • Nakon nekoliko godina punih izazova, JYSK se sada pozitivno razvija u Engleskoj.

Sa ovom izjavom, koju je prvobitno izgovorio Claus Christensen, Purchasing Director for Furniture, Garden and Sourcers (direktor nabavke za nameštaj, baštenske artikle i dobavljače), složili su se i ostali prilikom nedavnog obilaska irskog tržišta koje su obavili on i drugi predstavnici JYSK Nordic grupe.

Pored poseta prodavnici, JYSK grupa je imala priliku da poseti jednu irsku porodicu, koja je velikodušno dozvolila ovim radoznalim ljudima da borave u njenom domu.

„Divno je što smo imali priliku da iskusimo tipičan irski dom na ovakvom putu. Na osnovu toga stekli smo potpuno drugačije utiske o tome kakvi proizvodi za kuću su potrebni irskim potrošačima i kako jedan irski dom najčešće izgleda. Sama činjenica da većina ljudi živi u malim kućama sa više spratova ukazuje na to da naš nameštaj i kreveti moraju da budu fleksibilni“, kaže Mikael Albæk Kristensen, turistički vodič grupe.

Poseta domu 1 Poseta domu 2

Claus i Mikael nisu bili sami, društvo su im pravili Søren Nissen, Purchasing Director for Textiles (direktor nabavke za tekstile), Ruben Faarup Christensen, Purchasing Director for Mattresses & Online (direktor nabavke za dušeke i onlajn prodaju) i Hans Christian Hansen, Category Manager for Garden (menadžer kategorije za baštenske artikle)

JYSK tim u Irskoj

Skandinavski stil za Irce

Nakon nekoliko godina ispunjenih izazovima u severnoj Engleskoj, gde JYSK trenutno ima 15 prodavnica i prodaja se kreće u pozitivnom pravcu, Mikael i ostatak tima pristupaju Irskoj sa neambicioznim stavom, ali i sa čvrstom verom u naš asortiman proizvoda.

U Irskoj JYSK ima priliku da ponudi irskim potrošačima skandinavske proizvode koji još uvek nisu dostupni na irskom tržištu.

„Ponudićemo im nešto što jednostavno nije dostupno na današnjem tržištu, i to po boljim cenama, tako da se radujemo što ćemo upravo to pokazati irskim kupcima. Međutim, to će biti i zahtevno za nas jer imamo samo jednu šansu da impresioniramo irske kupce, pa moramo da iskoristimo ovu priliku u potpunosti“, kaže Mikael, koji je generalno odgovoran za poslovanje JYSKa u UK.

JYSK planira da prvu prodavnicu u Irskoj otvori u aprilu 2019.

Mattress Mick
JYSK tim je upoznao i lokalnu poznatu ličnost, čoveka zvanog Mattress Mick, koji prodaje dušeke i ima taksi firmu.

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office