Skip to main content
Södertälje

JYSK prelazi magičnu granicu u Švedskoj

Datum: 16/04/2021

Author: Daniel Persson, Communication Manager Sverige

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Krajem marta, u Švedskoj su se otvorile dve nove prodavnice, što je ukupno povećalo broj na 151 prodavnicu širom zemlje.

LaholmMnogo pažnje posvećeno je JYSKu u Sedertelju, zvaničnoj 150. prodavnici u Švedskoj. Country Manager (menadžer za zemlju) JYSKa u Švedskoj, Johan Sjödin, bio je prisutan kada je Store Manager (menadžer prodavnice) Simon Ngarariga presekao traku.

„Neverovatan osećaj. Toliko sam se tome radovao i sada imam toliko energije“, izjavio je novoimenovani Store Manager.

Širom Švedske, istorijsko otvaranje proslavljeno je posebnim ponudama, baš kao i duh kompanije osnivača JYSKa Larsa Larsena.

Prodavnica broj 151

Istovremeno sa otvaranjem prodavnice u Sedertelju, druga prodavnica otvorila je svoja vrata u Laholmu na jugu Švedske. Store Manager u Laholmu, Caner Erdogan, dočekao je mnoge oduševljene kupce u novoj prodavnici, koji su čeznuli za JYSK prodavnicom u okruženju.

„Imali smo stalan protok kupaca tokom čitavog vikenda, osim u subotu kada je interesovanje bilo toliko veliko da su neki morali da čekaju napolju zbog ograničenja u vezi sa korona virusom“, kaže Caner.

I u Laholmu i u Sedertelju kupci su izuzetno cenili posebne ponude, kao što je to bio slučaj i u ostatku Švedske.

„Neverovatan je osećaj biti uključen u otvaranje nove prodavnice. Video sam kako se gradi od nule. Tim preduzeća je obavio neverovatan posao za tako kratko vreme“, kaže Caner.

Laholm

Latest news

JYSK Strategy Kickoff 2021

CEO tokom planiranja strategije: „Store Manageri su važniji od rukovodećeg tima menadžera“

18/05/2021 - Na godišnjem planiranju strategije, President (predsednik) i CEO (generalni direktor) JYSKa, Jan Bøgh, odredio je pravac za sledeću fiskalnu godinu i naglasio značaj Store Managera (menadžera prodavnica).

Berlin

U Berlinu se testira novi koncept prodavnice

17/05/2021 - U Berlinu je 10. maja otvoren prototip novog koncepta prodavnice SC3 Compact. Koncept je osmišljen kao rešenje za manje prodavnice sa dobrom lokacijom koje nemaju mogućnost proširenja.

Carla preview

Jedan dan u JYSKu – verzija Store Managera

12/05/2021 - Na GOJYSK.com želimo da obeležimo našu međunarodnu kampanju brendiranja poslodavaca koja slavi dostizanje 3000 prodavnica i čiji je cilj da privuče 2000 dodatnih Store Managera (menadžera prodavnica).

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office