Skip to main content
Södertälje

JYSK prelazi magičnu granicu u Švedskoj

Датум: 16/04/2021

Author: Daniel Persson, Communication Manager Sverige

Категорија: Attractive Stores , Expansion

Krajem marta, u Švedskoj su se otvorile dve nove prodavnice, što je ukupno povećalo broj na 151 prodavnicu širom zemlje.

LaholmMnogo pažnje posvećeno je JYSKu u Sedertelju, zvaničnoj 150. prodavnici u Švedskoj. Country Manager (menadžer za zemlju) JYSKa u Švedskoj, Johan Sjödin, bio je prisutan kada je Store Manager (menadžer prodavnice) Simon Ngarariga presekao traku.

„Neverovatan osećaj. Toliko sam se tome radovao i sada imam toliko energije“, izjavio je novoimenovani Store Manager.

Širom Švedske, istorijsko otvaranje proslavljeno je posebnim ponudama, baš kao i duh kompanije osnivača JYSKa Larsa Larsena.

Prodavnica broj 151

Istovremeno sa otvaranjem prodavnice u Sedertelju, druga prodavnica otvorila je svoja vrata u Laholmu na jugu Švedske. Store Manager u Laholmu, Caner Erdogan, dočekao je mnoge oduševljene kupce u novoj prodavnici, koji su čeznuli za JYSK prodavnicom u okruženju.

„Imali smo stalan protok kupaca tokom čitavog vikenda, osim u subotu kada je interesovanje bilo toliko veliko da su neki morali da čekaju napolju zbog ograničenja u vezi sa korona virusom“, kaže Caner.

I u Laholmu i u Sedertelju kupci su izuzetno cenili posebne ponude, kao što je to bio slučaj i u ostatku Švedske.

„Neverovatan je osećaj biti uključen u otvaranje nove prodavnice. Video sam kako se gradi od nule. Tim preduzeća je obavio neverovatan posao za tako kratko vreme“, kaže Caner.

Laholm

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office