Skip to main content
Södertälje

JYSK prelazi magični prag u Švedskoj

Datum: 16/04/2021

Author: Daniel Persson, Communication Manager Sverige

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Krajem marta su otvorene dvije nove prodavnice u Švedskoj, čime se ukupan broj prodavnica u toj državi popeo na 151.

LaholmPosebnu pažnju je privukao JYSK u Södertäljeu, koji je zvanično 150. prodavnica u Švedskoj. Country Manager (rukovoditelj za zemlju) u JYSKu Švedska, Johan Sjödin, bio je prisutan kad je Store Manager (voditelj prodavnice) Simon Ngarariga presjekao traku.

"Fenomenalan osjećaj. Veoma dugo sam se radovao tome i sad sam pun energije", kaže novi Store Manager.

Ovo historijsko otvaranje je proslavljeno posebnim ponudama u cijeloj Švedskoj, u skladu s duhom JYSKa koji je osnovao Lars Larsen.

Prodavnica broj 151

Istovremeno kad je otvorena prodavnica u Södertäljeu, svoja vrata je otvorila još jedna prodavnica u Laholmu u južnoj Švedskoj. Store Manager u Laholmu, Caner Erdogan, dočekao je mnoge uzbuđene kupce koji su čeznuli za JYSKovom prodavnicom u svom susjedstvu.

"Protok kupaca je bilo stabilan tokom cijelog vikenda, osim u nedjelju, kad je interes bilo toliki da smo morali pustiti da neki kupci čekaju napolju u skladu s ograničenjima zbog koronavirusa", kaže Caner.

Kupci u Laholmu i Södertäljeu, kao i u ostatku Švedske, bili su veoma zadovoljni posebnim ponudama.

"Poseban je osjećaj kad učestvujete u otvaranju nove prodavnice. Vidio sam kako se gradi iz temelja. Osnivački tim je obavio sjajan posao za tako kratko vrijeme", kaže Caner.

Laholm

Latest news

JYSK Strategy Kickoff 2021

CEO (glavni izvršni direktor) prilikom uvođenja strategije: „Store Manageri (voditelji prodavnica) su važniji od vrhovnog upravljačkog tima”

18/05/2021 - Na godišnjem uvođenju strategije JYSKov President (predsjednik) i CEO Jan Bøgh odredio je smjer za sljedeću fiskalnu godinu i istaknuo važnost Store Managera.

Berlin

U Berlinu se testira novi koncept prodavnice

17/05/2021 - 10. maja je u Berlinu otvoren prototip novog koncepta prodavnice, SC3 Compact. Taj koncept će biti rješenje za manje prodavnice sa savršenom lokacijom, a bez mogućnosti širenja.

Carla preview

Jedan dan u JYSKu – Store Manager izdanje

12/05/2021 - Na web stranici GOJYSK.com želimo obilježiti našu međunarodnu branding kampanju poslodavaca, koja slavi dostizanje 3000 prodavnica, a cilj je privući 2000 dodatnih Store Managera (voditelja prodavnica).

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office