Skip to main content
DCU

JYSK predstavlja četvrto visokoregalno skladište u Uldumu

Datum: 02/11/2018

Autor: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Expansion , Logistics , Technology

DCU
Gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, nasmešio se pre spuštanja sa vrha visokog regala.

U pratnji studenata iz obrazovne institucije Jugozapadna poslovna akademija, gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, bio je zadužen za utovar palete, čime je označeno zvanično otvaranje četvrtog visokoregalnog skladišta u JYSKovom distributivnom centru u Uldumu.

Nakon toga, gradonačelnik je dobio odlično predstavljanje novih postrojenja sa vrha novog visokog regala pre nego što se spustio sa vrha kao danski James Bond.

„Iskustvo je bilo sjajno. Ne događa se svakog dana da dobijem priliku da se pravim da sam Tom Cruise ili Sylvester Stallone“, rekao je Kasper Glyngø sa osmehom kada se ponovo osetio tlo pod nogama.

Što je važnije, istakao je važnost JYSKa za oblast Hedensteda. 

„Uvek smo bili ponosni što je JYSK izabrao Uldum za distribucioni centar u Danskoj. JYSK je značajno doprineo razvoju oblasti, a saradnja između JYSKa i gradskog veća je uvek bila odlična. Nadam se da proširenje distributivnog centra i dodatna otvorena radna mesta znače da će više ljudi odlučiti da živi u ovoj oblasti“, rekao je Kasper Glyngø.

DCU
EVP Logistics u JYSKu, Allan K. Kjærgaard (levo), vodio je zvanično otvaranje četvrtog visokoregalnog skladišta sa gradonačelnikom Hedensteda, Kasper Glyngø.

Usmeravanje na budućnost

EVP Logistics u JYSKu, Allan K. Kjærgaard, iskoristio je priliku da se zahvali približno 40 studenata iz Jugozapadne poslovne akademije koji su učestvovali u otvaranju i lično videli kako izgleda novo visokoregalno skladište sa 40 metara visine.

„Nadam se da je današnji dan odlično iskustvo, koje će za neke od vas možda biti i prvi korak na putovanju ka karijeri u JYSKu. U budućnosti će nam biti potreban veliki broj stručnih radnika, a proširenje distributivnog centra ovde u Uldumu je sigurno važna naznaka naše posvećenosti Uldumu i oblasti Hedensted“, rekao je Allan K. Kjærgaard.

Nakon putovanja do vrha visokog regala, gradonačelnik Kasper Glyngø i studenti su jeli kobasice, koje su danska tradicija prilikom otvaranja ili proslave novih zdanja.

Distributivni centar u Uldumu

  • Nakon proširenja, distributivni centar u Uldumu ima četiri visokoregalna skladišta sa kapacitetom od 214 000 skladišnih mesta za palete.
  • Zaposleno je 350 radnika, a distributivni centar radi 24 časa dnevno tokom pet dana u nedelji.
  • Distributivni centar u Uldumu isporučuje robu JYSKovim prodavnicama u Danskoj, Norveškoj, Holandiji, Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i partnerima JYSK franšize.


Pogledajte video sa otvaranja:

Latest news

Tim iz Sambrevila

JYSK usluga sa francuskim osmehom

18/04/2019 - JYSK je 3. aprila otvorio prvu prodavnicu u delu Belgije u kojem se govori francuski, kada je JYSK Sambrevil poželeo kupcima dobrodošlicu.

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Priprema za narednih 40 godina

17/04/2019 - Obaveštenje o budućnosti JYSKa koje je objavio naš CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik), Jan Bøgh.

Donacija za parasportove

JYSKovi gosti poklanjaju 200 000 DKK za danske parasportove

16/04/2019 - Gosti na prijemu povodom 40 godina JYSKa donirali su 200 000 (oko 27 000 EUR) organizaciji za danske parasportove.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office