Skip to main content
DCU

JYSK predstavlja četvrto visokoregalno skladište u Uldumu

Datum: 02/11/2018

Autor: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Expansion , Logistics , Technology

DCU
Gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, nasmešio se pre spuštanja sa vrha visokog regala.

U pratnji studenata iz obrazovne institucije Jugozapadna poslovna akademija, gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, bio je zadužen za utovar palete, čime je označeno zvanično otvaranje četvrtog visokoregalnog skladišta u JYSKovom distributivnom centru u Uldumu.

Nakon toga, gradonačelnik je dobio odlično predstavljanje novih postrojenja sa vrha novog visokog regala pre nego što se spustio sa vrha kao danski James Bond.

„Iskustvo je bilo sjajno. Ne događa se svakog dana da dobijem priliku da se pravim da sam Tom Cruise ili Sylvester Stallone“, rekao je Kasper Glyngø sa osmehom kada se ponovo osetio tlo pod nogama.

Što je važnije, istakao je važnost JYSKa za oblast Hedensteda. 

„Uvek smo bili ponosni što je JYSK izabrao Uldum za distribucioni centar u Danskoj. JYSK je značajno doprineo razvoju oblasti, a saradnja između JYSKa i gradskog veća je uvek bila odlična. Nadam se da proširenje distributivnog centra i dodatna otvorena radna mesta znače da će više ljudi odlučiti da živi u ovoj oblasti“, rekao je Kasper Glyngø.

DCU
EVP Logistics u JYSKu, Allan K. Kjærgaard (levo), vodio je zvanično otvaranje četvrtog visokoregalnog skladišta sa gradonačelnikom Hedensteda, Kasper Glyngø.

Usmeravanje na budućnost

EVP Logistics u JYSKu, Allan K. Kjærgaard, iskoristio je priliku da se zahvali približno 40 studenata iz Jugozapadne poslovne akademije koji su učestvovali u otvaranju i lično videli kako izgleda novo visokoregalno skladište sa 40 metara visine.

„Nadam se da je današnji dan odlično iskustvo, koje će za neke od vas možda biti i prvi korak na putovanju ka karijeri u JYSKu. U budućnosti će nam biti potreban veliki broj stručnih radnika, a proširenje distributivnog centra ovde u Uldumu je sigurno važna naznaka naše posvećenosti Uldumu i oblasti Hedensted“, rekao je Allan K. Kjærgaard.

Nakon putovanja do vrha visokog regala, gradonačelnik Kasper Glyngø i studenti su jeli kobasice, koje su danska tradicija prilikom otvaranja ili proslave novih zdanja.

Distributivni centar u Uldumu

  • Nakon proširenja, distributivni centar u Uldumu ima četiri visokoregalna skladišta sa kapacitetom od 214 000 skladišnih mesta za palete.
  • Zaposleno je 350 radnika, a distributivni centar radi 24 časa dnevno tokom pet dana u nedelji.
  • Distributivni centar u Uldumu isporučuje robu JYSKovim prodavnicama u Danskoj, Norveškoj, Holandiji, Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i partnerima JYSK franšize.


Pogledajte video sa otvaranja:

Latest news

Animal welfare - down and feathers

JYSK zauzima jasan stav protiv zlostavljanja životinja

18/01/2019 - Kroz saradnju sa Međunarodnom laboratorijom za paperje i perje, JYSK osigurava da se paperje i perje ne čupa sa živih ptica.

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak za sklapanje nameštaja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Da bi kupci uvek imali odlično iskustvo u JYSKu, veoma je važno da se sav prikazani nameštaj sklopi na pravi način

MYCAREER pregled

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. godine, svi zaposleni u JYSKu su dobili pristup sistemu MYCAREER koji predstavlja digitalan način za upravljanje ličnim razvojnim planom.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office