Skip to main content
DCU

JYSK otvara četvrto visokoregalno skladište u Uldumu

Datum: 02/11/2018

Od strane: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Expansion , Logistics , Technology

DCU
Gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, nasmiješio se prije nego što se spustio sa vrha visokoregalnog skladišta.

U pratnji studenata iz obrazovne institucije Business Academy Southwest, gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, bio je zadužen za utovar palete, čime se obilježilo zvanično otvaranje visokoregalnog skladišta 4 u JYSKovom distributivnom centru u Uldumu.

Potom je gradonačelnik dobio odličan pregled novih objekata sa vrha novog visokoregalnog skladišta prije nego što se spustio sa vrha kao danski James Bond.

"To je bilo sjajno iskustvo. Ne dobijam svaki dan priliku da glumim da sam Tom Cruise ili Sylvester Stallone", rekao je Kasper Glyngø sa osmjehom kada je spustio obje noge nazad na zemlju.

Ozbiljnijim tonom, istakao je značaj JYSKa za područje Hedensted. 

"Uvijek smo bili ponosni što je JYSK izabrao Uldum za danski distributivni centar. JYSK je značajno doprinjeo razvoju ovog područja, a saradnja između JYSKa i gradskog vijeća oduvijek je bila sjajna. Nadam se da će ekspanzija distributivnog centra i dodatnih radnih mjesta značiti da će više ljudi odlučiti da živi u ovom području", rekao je Kasper Glyngø.

DCU
EVP Logistics u JYSKu, Allan K. Kjærgaard (lijevo), na čelu zvaničnog otvaranja visokoregalnog skladišta 4 sa gradonačelnikom Hedensteda Kasperom Glyngøm.

Fokusiranje na budućnost

EVP Logistics u JYSK-u, Allan K. Kjærgaard, iskoristio je priliku da se zahvali oko 40 studenata sa Business Academy Southwest-a koji su učestvovali u otvaranju i vidjeli kako izgleda novo visokoregalno skladište sa 40 metara.

"Nadam se da će ovo danas biti veliko iskustvo, što će za neke nadam se biti i prvi korak na putu ka karijeri u JYSKu. Za budućnost će nam biti potreban veliki broj kvalifikovanih radnika, a širenje našeg distributivnog centra u Uldumu je, naravno, takođe važan pokazatelj naše posvećenosti Uldumu i području Hedensted", rekao je Allan K. Kjærgaard.

Nakon putovanja do vrha visokoregalnog skladišta, gradonačelnik Kasper Glyngø i studenti su jeli kobasice, što je danska tradicija prilikom otvaranja ili proslavljanja otvaranja nove zgrade.

Distributivni centar u Uldumu

  • Nakon proširenja distributivni centar u Uldumu ima četiri visokoregalna skladišta kapaciteta 214.000 lokacija za palete.
  • Ima 350 zaposlenih, a distributivni centar radi 24 sata dnevno, pet dana u sedmici.
  • Distributivni centar u Uldumu dostavlja JYSK prodavnicama u Danskoj, Norveškoj, Holandiji, Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i partnerima franšize JYSK.


Pogledajte videozapis sa ceremonije otvaranja:

Latest news

Tim iz Sambrevillea

JYSK usluga sa francuskim osmijehom

18/04/2019 - JYSK je 3. aprila otvorio prvu prodavnicu u francuskom govornom području Belgije, kada je kupcima pružena dobrodošlica u JYSK Sambreville.

Jan Bøgh

Novosti od našeg direktora: Priprema za narednih 40 godina

17/04/2019 - Novosti od našeg generalnog direktora i predsjednika, Jana Bøgha, o budućnosti JYSKa.

Donacija za para-sport

JYSK gosti doniraju 200.000 DKK danskom para-sportu

16/04/2019 - Gosti na prijemu povodom 40. godišnjice JYSK-a donirali su 200.000 DKK (oko 27.000 EUR) danskoj organizaciji za para-sport.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office