Skip to main content

JYSK počinje odbrojavanje do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine

Datum: 28/08/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Prevod: www.languagewire.com

Od 28. avgusta 2023. godine, pa do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine, biće tačno godinu dana. JYSK započinje odbrojavanje kampanjom pod nazivom „Everyone can succeed“ (Svako može da uspe).

Godine 1989. otpočela je duga i snažna veza između JYSKa i parasporta. U to vreme se JYSK uključio kao glavni sponzor organizacije Parasport Danmark (Danish Paralympic Committee). Otada je JYSK postao glavni sponzor i parasportskim udruženjima u Finskoj, Norveškoj i Rumuniji, dok je istovremeno pružao podršku nacionalnim odborima za Paraolimpijske igre u Češkoj Republici, Slovačkoj i Švedskoj.

Ova veza je posebno važna danas, 28. avgusta 2023. godine, budući da od ovog datuma počinje odbrojavanje jedne godine do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine. Stoga je JYSK lansirao kampanju „Everyone can succeed“.

„Naše sponzorstvo parasportova počiva na opštem shvatanju da su posvećenost i volja za pobedom ono što utire put ka velikim dostignućima i mogućnostima. Zaista se radujemo što ćemo pratiti sve inspirativne parasportiste u njihovim pripremama za Paraolimpijske igre i u potpunosti ih podržavamo“, kaže Communications Director za JYSK, Åse Andersson.

Helle Sofie Sagøy
Helle Sofie Sagøy je jedna od sportista koji se pojavljuju u ovom video-zapisu.

Video-zapis sa sportistima iz pet zemalja

JYSK je u sklopu kampanje snimio ovaj video-zapis sa parasportistima iz nekoliko zemalja kojima je JYSK sponzor. U video-zapisu sportiste pričaju o tome šta im je motivacija i šta misle o svom statusu uzora.

Predsedavajući odbora Danish Paralympic Committee i organizacije Parasport Denmark, John Petersson, uzbuđen je zbog stalne podrške i interesovanja za parasport koje iskazuje JYSK.

„JYSK je učinio mnogo da pomogne da se podigne svest o parasportu i dugo podržava naš trud da svim osobama sa invaliditetom ili posebnim potrebama pružimo priliku da se bave sportom. JYSK je posvećen dobrobiti, a mi izuzetno cenimo njihov trud i partnerstvo“.

Latest news

JYSK store

JYSK ponovo ostvaruje veći promet u fiskalnoj godini 2022/23.

14/09/2023 - JYSK je povećao promet za 6,3 procenata dostigavši 38,5 milijardi danskih kruna (5,2 milijardi evra) u fiskalnoj godini 2022/23, što predstavlja novi rekord.

Carsten Nørgreen Weinkouff

JYSK je od sada još više usmeren na korisničko iskustvo sa novom pozicijom u top menadžmentu

06/09/2023 - U svojoj novoj ulozi izvršnog potpredsednika, Carsten Nørgreen Weinkouff želi da sprovede dodatne napore kako bi povećao obim prodaje i komercijalnu privlačnost.

Martin Amstrup Bang

Novi EVP odeljenja za nabavke želi da optimizuje ono zbog čega je JYSK jedinstven

05/09/2023 - Odlična ponuda, stručna usluga i skandinavski dizajn ono su, između ostalog, što prema viđenju novog EVP odeljenja za nabavke omogućava JYSKu jak položaj na tržištu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office