Skip to main content

JYSK počinje odbrojavanje do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија:

Prevod: www.languagewire.com

Od 28. avgusta 2023. godine, pa do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine, biće tačno godinu dana. JYSK započinje odbrojavanje kampanjom pod nazivom „Everyone can succeed“ (Svako može da uspe).

Godine 1989. otpočela je duga i snažna veza između JYSKa i parasporta. U to vreme se JYSK uključio kao glavni sponzor organizacije Parasport Danmark (Danish Paralympic Committee). Otada je JYSK postao glavni sponzor i parasportskim udruženjima u Finskoj, Norveškoj i Rumuniji, dok je istovremeno pružao podršku nacionalnim odborima za Paraolimpijske igre u Češkoj Republici, Slovačkoj i Švedskoj.

Ova veza je posebno važna danas, 28. avgusta 2023. godine, budući da od ovog datuma počinje odbrojavanje jedne godine do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine. Stoga je JYSK lansirao kampanju „Everyone can succeed“.

„Naše sponzorstvo parasportova počiva na opštem shvatanju da su posvećenost i volja za pobedom ono što utire put ka velikim dostignućima i mogućnostima. Zaista se radujemo što ćemo pratiti sve inspirativne parasportiste u njihovim pripremama za Paraolimpijske igre i u potpunosti ih podržavamo“, kaže Communications Director za JYSK, Åse Andersson.

Helle Sofie Sagøy
Helle Sofie Sagøy je jedna od sportista koji se pojavljuju u ovom video-zapisu.

Video-zapis sa sportistima iz pet zemalja

JYSK je u sklopu kampanje snimio ovaj video-zapis sa parasportistima iz nekoliko zemalja kojima je JYSK sponzor. U video-zapisu sportiste pričaju o tome šta im je motivacija i šta misle o svom statusu uzora.

Predsedavajući odbora Danish Paralympic Committee i organizacije Parasport Denmark, John Petersson, uzbuđen je zbog stalne podrške i interesovanja za parasport koje iskazuje JYSK.

„JYSK je učinio mnogo da pomogne da se podigne svest o parasportu i dugo podržava naš trud da svim osobama sa invaliditetom ili posebnim potrebama pružimo priliku da se bave sportom. JYSK je posvećen dobrobiti, a mi izuzetno cenimo njihov trud i partnerstvo“.

Latest news

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

- Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office