Skip to main content

JYSK počinje odbrojavanje do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine

Датум: 28/08/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија:

Prevod: www.languagewire.com

Od 28. avgusta 2023. godine, pa do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine, biće tačno godinu dana. JYSK započinje odbrojavanje kampanjom pod nazivom „Everyone can succeed“ (Svako može da uspe).

Godine 1989. otpočela je duga i snažna veza između JYSKa i parasporta. U to vreme se JYSK uključio kao glavni sponzor organizacije Parasport Danmark (Danish Paralympic Committee). Otada je JYSK postao glavni sponzor i parasportskim udruženjima u Finskoj, Norveškoj i Rumuniji, dok je istovremeno pružao podršku nacionalnim odborima za Paraolimpijske igre u Češkoj Republici, Slovačkoj i Švedskoj.

Ova veza je posebno važna danas, 28. avgusta 2023. godine, budući da od ovog datuma počinje odbrojavanje jedne godine do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine. Stoga je JYSK lansirao kampanju „Everyone can succeed“.

„Naše sponzorstvo parasportova počiva na opštem shvatanju da su posvećenost i volja za pobedom ono što utire put ka velikim dostignućima i mogućnostima. Zaista se radujemo što ćemo pratiti sve inspirativne parasportiste u njihovim pripremama za Paraolimpijske igre i u potpunosti ih podržavamo“, kaže Communications Director za JYSK, Åse Andersson.

Helle Sofie Sagøy
Helle Sofie Sagøy je jedna od sportista koji se pojavljuju u ovom video-zapisu.

Video-zapis sa sportistima iz pet zemalja

JYSK je u sklopu kampanje snimio ovaj video-zapis sa parasportistima iz nekoliko zemalja kojima je JYSK sponzor. U video-zapisu sportiste pričaju o tome šta im je motivacija i šta misle o svom statusu uzora.

Predsedavajući odbora Danish Paralympic Committee i organizacije Parasport Denmark, John Petersson, uzbuđen je zbog stalne podrške i interesovanja za parasport koje iskazuje JYSK.

„JYSK je učinio mnogo da pomogne da se podigne svest o parasportu i dugo podržava naš trud da svim osobama sa invaliditetom ili posebnim potrebama pružimo priliku da se bave sportom. JYSK je posvećen dobrobiti, a mi izuzetno cenimo njihov trud i partnerstvo“.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office