Skip to main content

JYSK počinje odbrojavanje za Paraolimpijske igre 2024. godine u Parizu

Datum: 28/08/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija:

Prevod: www.languagewire.com

Ima tačno jedna godina od 28. augusta 2023. do Paraolimpijskih igri 2024. godine u Parizu. JYSK počinje odbrojavanje uz kampanju pod nazivom “Svi mogu uspjeti”.

Godine 1989. je započela duga i snažna veza između JYSKa i parasporta. U to vrijeme je JYSK uskočio kao glavni sponzor Parasporta Danske (Danski paraolimpijski odbor). Od tada je JYSK postao i glavni sponzor parasportskih udruženja u Finskoj, Norveškoj i Rumuniji istovremeno podržavajući i nacionalne paraolimpijske odbore u Češkoj Republici, Slovačkoj i Švedskoj.

Ova veza je posebno važna danas, 28. augusta 2023. godine, jer od ovog datuma počinje odbrojavanje od godinu dana prije Paraolimpijade 2024. godine u Parizu. Zato je JYSK pokrenuo kampanju “Svi mogu uspjeti”.

“Naše sponzorstvo parasporta je izgrađeno na zajedničkom razumijevanju da su posvećenost i želja za pobjedom ono što vodi do velikih postignuća i mogućnosti. Zaista se radujemo što ćemo pratiti sve inspirativne parasportaše u njihovim pripremama za Paraolimpijadu i cijelim putem ih podržavamo”, kaže Communications Director u JYSKu, Åse Andersson.

Helle Sofie Sagøy
Helle Sofie Sagøy je jedna od sportaša koji se pojavljuju u videu.

Video sa sportašima iz pet zemalja

JYSK je u sklopu kampanje napravio video s parasportašima iz nekoliko zemalja u kojima je JYSK sponzor. U videu sportaši pričaju o tome šta im je motivacija i šta misle o svojoj ulozi uzora.

Predsjedavajući Danskog paraolimpijskog odbora i Parasporta Danske, John Petersson, je uzbuđen zbog stalne podrške i žara za parasportove koje JYSK pokazuje.

“JYSK je učinio mnogo da pomogne u podizanju svijesti o parasportu i dugo je podržavao naše napore da pružimo priliku svim osobama s invaliditetom ili posebnim potrebama da učestvuju u sportovima. JYSK je posvećen tome da stvori promjene i izuzetno cijenimo njihove napore i naše partnerstvo.”

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office