Skip to main content
JYSK Hungary Best Employer

JYSK osvaja nagradu za najboljeg poslodavca u Mađarskoj

Датум: 10/11/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Awards , Careers & HR

26. oktobra je AON Hewitt proglasio JYSK za najboljeg poslodavca u Mađarskoj.

JYSK je najbolji poslodavac u Mađarskoj
Sa leve strane: Sándor Horváth, Retail Manager (menadžer maloprodaje); Ágnes Nyeste, HR Business Partner (poslovni partner za ljudske resurse); Rita Veres, European Practice Lead (vođa prakse u Evropi ) u AON Hewitt; i Sándor Szimeiszter, Country Manager (državni menadžer) JYSK Hungary.


Zaposleni u JYSK-u u Mađarskoj sada i zvanično mogu da kažu da rade za najboljeg poslodavca u zemlji.

Na osnovu ankete sprovedene u 95 različitih kompanija sa više od 5000 odgovora, koju je sprovela međunarodna konsultantska firma AON Hewitt, JYSK je 26. oktobra osvojio titulu najboljeg poslodavca u Mađarskoj za 2017. godinu.

Ovu prestižnu nagradu je preuzeo Sándor Szimeiszter, Country Manager za JYSK Hungary na gala događaju u Akvárium klubu u Budimpešti, prestonici Mađarske.

„Naše kolege u JYSK-u su pokazale angažovanje koje daleko premašuje prosečno, i kao rezultat toga smo osvojili nagradu za najboljeg poslodavca. Odlično radno mesto nije nešto što radimo, već nešto što jesmo, jer je to srž onoga kako radimo.“, kaže Sándor.

Angažovanje zaposlenih

Country Manageru su se na ovom događaju pridružili i Sándor Horváth, Retail Manager; Endre Lipkovics, Social Media & Digital Coordinator (koordinator digitalnih i društvenih mreža); Imre Kádár, HR Manager (menadžer ljudskih resursa); i Ágnes Nyeste, HR Business Partner.

Ágnes se pridružila JYSKu pre godinu dana i od tada je ona je pokretačka snaga u saradnji sa AON Hewitt i dobijanju podataka o tome šta zaposleni u Mađarskoj misle o JYSKu kao poslodavcu.

„Važno je da znamo kako stojimo u odnosu na konkurenciju, pa smo u maju poslali anketu svim zaposlenima da bismo dobili njihovo mišljenje o JYSK Mađarska. Uložili smo mnogo energije da sve angažujemo, jer smo zaista želeli da znamo kako stojimo.“, objašnjava Ágnes.

JYSK Mađarska selfi
Tim JYSK Mađarska proslavlja uz selfi.

Slavlje na proleće

Na bini u Akvárium klubu su predstavljeni rezultati anketa u različitim kompanijama, sa JYSKom na vrhu.

„Iskreno, mislim da smo svi bili malo nervozni, jer niko od nas nije navikao da bude na tako velikoj bini. Ali sam veoma ponosna na naš rezultat i na to što radim za najboljeg poslodavca u Mađarskoj. Znam da i moje kolege dele to mišljenje.“, kaže Ágnes.

U proleće 2018. godine će se nagrada proslaviti u svim JYSK organizacijama u Mađarskoj.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office