Skip to main content
JYSK Hungary Best Employer

JYSK osvaja nagradu za Najboljeg poslodavca u Mađarskoj

Datum: 10/11/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Awards , Careers & HR

26. oktobra, JYSK je imenovan za najboljeg poslodavca u Mađarskoj od strane AON Hewitta.

JYSK Mađarska najbolji poslodavac
Sa lijeva: Sándor Horváth, Retail Manager; Ágnes Nyeste, HR poslovni partner; Rita Veres, European Practice Lead (voditelj evropske prakse) u AON Hewittu; i Sándor Szimeiszter, Country Manager u JYSK-u u Mađarskoj.


JYSK zaposlenici u Mađarskoj sada mogu službeno reći da rade za najboljeg poslodavca u svojoj državi.

Na osnovu istraživanja u 95 različitih kompanija sa više od 5,000 odgovora provedenog od strane međunarodne konzultantske firme AON Hewitt, JYSK-u je dodjeljen naslov Najboljeg poslodavca 2017 u Mađarskoj 26. oktobra.

Prestižna nagrada je predana Sándor Szimeiszteru, Country Manageru JYSK-a u Mađarskoj, tokom gala događaja u Akvárium Klubu u Budimpešti, glavnom gradu Mađarske.

"Naše JYSK kolege su pokazale angažman dosta iznad prosjeka, a kao rezultat primili smo nagradu za najboljeg poslodavca Izvrsno radno mjesto nije nešto što radimo, to je nešto što mi jesmo, jer je to jezgro načina na koji radimo," kaže Sándor.

Uključivanje zaposlenika

Country Manageru se pridružio Sándor Horváth, Retail Manager; Endre Lipkovics, Social Media & Digital Coordinator (koordinator digitalnih i društvenih mreža); Imre Kádár, HR Manager (HR voditelj); i Ágnes Nyeste, HR poslovni partner.

Ágnes se pridružila JYSK-u prije godinu dana i od tada je ona pokretačka sila u uključivanju AON Hewitta da dobije neke podatke o tome šta zaposlenici u Mađarskoj misle o JYSK-u kao poslodavcu.

"Važno je čuti kako stojimo u usporedbi sa konkurencijom, tako da smo tokom maja poslali anketu među sve zaposlenike da dobijemo njihovo mišljenje o JYSK u Mađarskoj. Potrošili smo mnogo energije da uključimo sviju, jer smo stvarno htjeli znati kako stojimo," objašnjava Ágnes.

Selfie JYSK-a u Mađarskoj
Tim JYSK-a u Mađarskoj proslavlja sa selfijem.

Proslava u proljeće

Na pozornici u Akvárium Klubu, rezultati istraživanja iz različitih kompanija su objavljeni, sa JYSK-om koji se našao na vrhu.

"Da budem iskrena, mislim da smo svi bili malo nervozni, jer niko od nas nije navikao da bude na tako velikoj pozornici. Ali tako sam ponosna na naš rezultat činjenicu da radim za najboljeg poslodavca u Mađarskoj. Znam da se moje kolege osjećaju isto," kaže Ágnes.

Na proljeće 2018. godine, nagrada će se proslaviti diljem JYSK-a u Mađarskoj.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office