Skip to main content
Praznici u JYSKu

JYSK novogodišnjim paketićima obradovao decu zaposlenih

Датум: 03/01/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

Kako bi svojim zaposlenima i njihovoj deci ulepšao nadolazeće praznike, JYSK je uz prikladan praznični program, u prodavnicama širom Srbije podelio novogodišnje paketiće. 

Podela poklona je trajala tokom celog decembra, a u njegovoj organizaciji su, osim zaposlenih u HR odeljenju, učestvovali District Manageri, Store Manageri i još puno kolega koji su se zajedno potrudili da ovi praznici svima ostanu u lepom sećanju.

Osim dodele poklona za 260 mališana, u saradnji sa animatorima organizovan je i prigodni program za decu zaposlenih.

Dodjela paketića"Decu naših zaposlenih u dobi do 15 godina, odlučili smo obradovati paketićima sa slatkišima, poklon vaučerom i čestitkom. Podela se održala vikendom, pre početka radnog vremena prodavnice, a deca su takođe uživala u kratkim predstavama animatora. Odlično su reagovala na program, a nama je bilo zadovoljstvo posmatrati njihove osmehe i biti deo ove lepe priče.", rekla je Aleksandra Slavković, HR Business Partner za JYSK Srbiju.

 

 

 

 

 

 

PRAZNIČNA ATMOSFERA

Praznici u JYSKu

Na neko vreme, JYSK prodavnice su postale mesto prave praznične čarolije. Animatorke su zabavljale decu, kutak sa jelkom je bio rezervisan za fotografisanje, a organizovana je i potraga za Deda Mrazom, koji se skrivao po prodavnici.

„Iako je zbog velikog broja prodavnica organizacija bila nešto zahtevnija, jako smo zadovoljni programom. Radujemo se novim proslavama, za koje verujem da će biti još zabavnije.“, dodala je Aleksandra.

Zaposleni i deca odlično su reagovali na ovaj događaj i svi su bili jako sretni zbog lepih sećanja koja su deca ponela kući, a koja su ih na lep način uvela u prazničnu atmosferu.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office