Skip to main content
Hero team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBEDNIKA

Датум: 23/11/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Awards , People

Dodela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u onlajn izdanju

 

Svečana dodela JYSK nagrada jedan je od trenutaka koji kolege sa nestrpljenjem očekuju svake godine. Iako su se prethodih godina nagrade uručivale tokom godišnjeg JYSK partija, pred stotinama kolega koji su jedva čekali da saznaju ko su pobednici, ove godine nas je trenutna situacija naterala da promenimo planove.

Kako smo hteli da zadržimo uzbuđenje i atmosferu gala dodele nagrada, povodom JYSK Awards 2021. snimljen je video.

Velika soba za sastanke HOa  u Zagrebu pretvorena je u pozornicu, uz voditelje, šest članova Country Management Teama: Vesnu, Dražena, Ivana, Jadranku, Sinišu i Igora.

 

ZNAK ZAHVALNOSTI

Vesna Kukić Lončarić, Country manadžerica, kaže da je tradicija dodele godišnjih nagrada neophodna, jer je to trenutak zahvalnosti kolegama za sve odrađeno u godini iza nas.

“Još je jedna izazovna godina iz nas, ali uprkos svim izazovima - uspeli smo!  To ne bi bilo moguće bez naših zaposlenih. Oni su nam jako važni i to treba da im pokažemo. U ovom teškom periodu naše zaposlene moramo još više da cenimo, naročito one koji su uspeli da postignu odlične rezultate. Važno je da znaju da smo uz njih, da cenimo njihov trud i nagrađujemo rezultate. ”, kaže Vesna Kukić Lončarić.

JYSK Arena ekipa

 

Najveći indeks prometa

Arena, Zagreb

 

Najveći Indeks Sales per Customer

Krčagovo, Užice

 

Najveći Service Area Indeks

Arena, Zagreb

 

Najveći promet

Novo Sarajevo, Sarajevo

 

Najbolja dodatna prodaja

Krčagovo, Užice

 

DM godine

Tomislav Ilijaš

 

Najbolja prodavnica

Arena, Zagreb

 

 

NAJBOLJI TIM

Pehar za najbolji tim pripao je timu JYSK prodavnice Arena Zagreb kojem je pehar dodelio EMT tokom svog obilaska prodavnica.

„Ova nagrada došla je kao posledica dobre komunikacije u timu ali i dobre volje da u najizazovnijim danima damo 120% od sebe. Znao sam da imamo dobre rezultate, ali bilo je i drugih kolega koji su bili isto toliko uspešni.  Godina je bila potpuno drugačija, u kontekstu pandemije, ali to nas nije sprečilo da nastavimo da imamo fokus i da radimo sve što je moguće da da se ostvare ciljevi, na šta sam jako ponosan“, izjavio je Pere Beljan, rukovodilac prodavnice JYSK Arena Zagreb.

 

IZNENAĐENJE ZA DISTRICT MANAGERA

Tomislav Ilijaš, District menadžer, je stigao u HO kako bi pomogao sa organizacijom snimanja, kada ga je Country menadžerica pozvala u sobu za sastanke gde mu je dodeljen trofej za najboljeg District menadžera godine. Bio je jako iznenađen kada je video da ga nisu pozvali da na bilo koji način pomogne u snimanju, nego da dobije nagradu.

 

TRADICIJA SE NASTAVLJA

Već tradicionalno se dodelila i nagrada za prodavnicu sa najboljim prometom koja je i ove godine otišla u Bosnu i Hercegovinu kod rukovodioca prodavnice Kenana Buče i njegovom timu u prodavnici Novo Sarajevo.

 

ZA TIM KRČAGOVO DVE NAGRADE

Ove su godine timu JYSKove prodavnice u Krčagovu otišle čak dve nagrade i to u kategorijama najveći Indeks prodaje po kupcu i Najbolja dodatna prodaja.

 

ČESTITAMO SVIM DOBITNICIMA!

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office