Skip to main content
Hero team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBJEDNIKA

Datum: 23/11/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Dodjela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u online izdanju

Svečana dodjela JYSK nagrada jedan je od trenutaka koji kolege sa nestrpljenjem očekuju svake godine. Iako su se priethodnih godina nagrade uručivale tokom godišnjeg JYSK partya, pred stotinama kolega koji su jedva čekali da saznaju ko su pobjednici, ove godine nas je trenutna situacija natjerala da promijenimo planove.

Kako smo željeli da zadržimo uzbuđenje i atmosferu gala dodjele nagrada, povodom JYSK Awards 2021. snimljen je video.

Velika soba za sastanke HOa  u Zagrebu pretvorena je u pozornicu, uz voditelje, šest članova Country Management Teama: Vesnu, Dražena, Ivana, Jadranku, Sinišu i Igora.

ZNAK ZAHVALNOSTI

Vesna Kukić Lončarić, Country managerica, kaže da je tradicija dodjele godišnjih nagrada neophodna, jer je to trenutak zahvalnosti kolegama za sve odrađeno u godini iza nas.

“Još je jedna izazovna godina iz nas, ali uprkos svim izazovima - uspjeli smo!  To ne bi bilo moguće bez naših zaposlenih. Oni su nam jako važni i to im trebamo pokazati. U ovom teškom periodu naše zaposlene moramo još više cijeniti, posebno one koji su uspjeli postići izvrsne rezultate. Važno je da  znaju da smo uz njih, da cijenimo njihov trud i nagrađujemo rezultate. ”, kaže Vesna Kukić Lončarić.

Arena tim

Najveći indeks prometa

Arena, Zagreb

 

Najveći Indeks Sales per Customer

Krčagovo, Užice

 

Najveći Service Area Indeks

Arena, Zagreb

 

Najveći promet

Novo Sarajevo, Sarajevo

 

Najbolja dodatna prodaja

Krčagovo, Užice

 

NAJBOLJI TIM

Pehar za najbolji tim pripao je timu JYSK prodavnice Arena Zagreb kojem je pehar dodijelio EMT tokom svog obilaska prodavnica.

„Ova nagrada došla je kao posljedica dobre komunikacije u timu ali i dobre volje da u najizazovnijim danima damo 120% od sebe. Znao sam da imamo dobre rezultate, ali bilo je i drugih kolega koji su bili isto toliko uspješni.  Godina je bila potpuno drugačija, u kontekstu pandemije, ali to nas nije spriječilo da nastavimo imati fokus i da radimo sve što je moguće da da se ostvare ciljevi, na šta sam jako ponosan“, izjavio je Pere Beljan, rukovoditelj prodavnice JYSK Arena Zagreb.

IZNENAĐENJE ZA DISTRICT MANAGERA

Tomislav Ilijaš, District manager, je stigao u HO pomoći sa organizacijom snimanja, kada ga je Country managerica  pozvala u sobu za sastanke gdje mu je dodijeljen trofej za najboljeg District managera godine. Bio je jako iznenađen kada je vidio da ga nisu pozvali da na bilo koji način pomogne u snimanju, nego da dobije nagradu.

TRADICIJA SE NASTAVLJA

Već tradicionalno se dodijelila i nagrada za prodavnicu sa najboljim prometom koja je i ove godine otišla u Bosnu i Hercegovinu kod rukovoditelja prodavnice Kenana Buče i njegovom timu u prodavnici Novo Sarajevo.

ZA TIM KRČAGOVO DVIJE NAGRADE

Ove su godine timu JYSKove prodavnice u Krčagovu otišle čak dvije nagrade i to u kategorijama najveći Indeks prodaje po kupcu i Najbolja dodatna prodaja.

ČESTITAMO SVIM DOBITNICIMA!

 

Latest news

Bring Dedication campaign results

“Bring Dedication” (Donesite posvećenost) je dospjela do više od 53 miliona ljudi

29/09/2022 - Kampanja Bring Dedication (Donesite posvećenost) je dospjela do više od 53 miliona ljudi i dobila preko 25.000 registracija na stranici kampanje.

Development tim - Danijela i Sanja

ŽENSKE SNAGE U SVIJETU GRAĐEVINE

28/09/2022 - Kako izgleda rad u Development odjeljenju punom izazova i dinamike?

Three German colleagues

JYSK Njemačka: 1 godina nakon rebrendiranja

27/09/2022 - Prije godinu dana je DÄNISCHES BETTENLAGER rebrendiran kao JYSK u Njemačkoj. Portal GOJYSK.com se susreo s troje njemačkih kolega da bi čuo kako su oni doživjeli promjenu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office