Skip to main content

JYSK je otvorio 2500. prodavnicu

Датум: 24/09/2017

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Expansion , Strategy

Lars Larsen in BelgiumJYSKovu poslovnu 2017. godinu obeležio je veliki događaj: naime, ove godine JYSK je otvorio svoju 2500 prodavnicu, što predstavlja veliku prekretnicu u istoriji poslovanja ove kompanije.

Od samog početka kompanije, 1979. godine, kada je vlasnik i osnivač Lars Larsen otvorio prvu JYSK prodavnicu, JYSKova strategija se zasniva na stalnom rastu i ekspanziji koja je u isto vreme bila i glavni motivator za napredak.

JYSK danas posluje u 48 država širom sveta, a u septembru 2017. otvorio je vrata svoje jubilarne 2500. prodavnice u svetu. Ipak, JYSK tu ne misli da stane.

“Oduvek nam je glavni cilj bio da imamo prodavnice u celom svetu, zato je pred nama još uvek mnogo posla. Dostizanje brojke od 2500 prodavnice svakako je veliki razlog za slavlje, a najbolji način za slavlje u JYSKu vidimo kroz mnoštvo odličnih ponuda koje smo pripremili za naše kupce kao i brojne aktivnosti i nagradne igre uz privlačan nagradni fond“, izjavio je Lars Larsen.

Proslava širom sveta

Proslava 2500. prodavnice obeležena je globalnom kampanjom čiji je fokus na kontinuiranoj ekspanziji, kvalitetu proizvoda kao i poznatim JYSK vrednostima.

Let's Celebrate 2500 Stores“Imati 2500 prodavnica širom sveta nije sjajno samo za mene kao vlasnika, već i za sve naše kupce jer na taj način JYSK, kao stručnjak za kulturu spavanja i svakodnevnog života, postaje lako dostupan svima, u gotovo svakom gradu. Istovremeno, ovakvom uspešnom ekspanzijom možemo u potpunosti da ostvarimo svoju viziju, a to je Odlična skandinavska ponuda za svakoga”, objašnjava Lars Larsen.

Predani zaposleni

Lars Larsen takođe ističe kako uspeh ostvaren tokom svih ovih godina ne bi bio moguć bez JYSKovih zaposlenih.

“Kontinuirani rast i razvoj zahteva stručne i predane zaposlene. Zato se zahvaljujem svim JYSKovim zaposlenima koji su svojim radom pridoneli ovako velikom uspehu”, kaže Lars Larsen.

Zanimljiv je podatak da je JYSK u finansijskoj godini 2015/2016. otvorio više od 100 prodavnica te dosegao najviši promet do sada, u iznosu od 3,12 milijarde eura.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office