Skip to main content
JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

Датум:

Author: Raluca Dascălu, Communications Manager, JYSK Romania

Категорија: Expansion , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK Plovdiv Twin Park
Tim zaposlenih je proslavio otvaranje JYSK prodavnice Plovdiv, Twin Park, uz tortu.

Prošlo je gotovo 18 godina otkako je prvi znak sa nazivom JYSK postavljen na izlog prodavnice u Bugarskoj. To se desilo baš u Plovdivu, gde je JYSK otvorio svoju prvu prodavnicu u Bugarskoj 2005. godine, dok je kompanija još uvek bila franšiza.

Iste godine, Luben Mishev se zaposlio u prodavnici JYSK Plovdiv kao radnik u magacinu. On je sada Retail Manager za JYSK u Bugarskoj i odgovoran je za ceo lanac prodavnica.

„Neverovatno je u kojoj meri je JYSK razvio svoje poslovanje tokom godina. Počevši sa jednom prodavnicom u Plovdivu i samo desetak zaposlenih, proširili smo svoje poslovanje na 50 prodavnica širom zemlje, sa više od 700 zaposlenih u ovom trenutku, uključujući jedan od najmodernijih logističkih objekata u regionu, Distributivni centar Božurište,“ kaže Luben Mishev, Retail Manager, JYSK Bugarska, i dodaje:

„Godine su prošle veoma brzo i bilo je pravo zadovoljstvo posmatrati kako se kompanija vremenom menja, kako se naše kolege razvijaju i kako brend postaje sve prepoznatljiviji širom Bugarske. Pojedine kolege, koje su se zaposlile u JYSKu 2005. godine, još uvek su u kompaniji, uključujući i mene. To je dokaz da uživamo u svom poslu i da, kada naporno radite, bivate nagrađeni za svoj trud.“

Tim pun entuzijazma

JYSK Plovdiv Twin Park je otvorio svoja vrata u četvrtak ujutru. Svi su bili uzbuđeni zbog ovog događaja: osoblje prodavnice je bilo srećno što konačno dočekuje kupce nakon nekoliko nedelja vrednog rada na pripremi prodavnice, a kupci su bili željni da vide sjajne ponude koje je JYSK pripremio posebno za otvaranje.

Georgi Stefanov, District Manager, proveo je čitav dan u prodavnici sa svojim timom.

JYSK Plovdiv Twin Park
Georgi Stefanov, District Manager (desno) i tim zaposlenih iz prodavnice JYSK Plovdiv, Twin Park.

„Dan otvaranja je prošao odlično, a zaposleni su zaista uživali. Bili su puni energije i adrenalina jer su znali da se radi o veoma posebnom događaju za kompaniju. Po sjaju u očima moglo se zaključiti koliko im je događaj bio važan, a entuzijazam i radost su se osetili u vazduhu. Od prvog do poslednjeg kupca, svi članovi tima su pokazali šta zaista znači biti prodavac u JYSKu.

Za Georgija, ovo je bilo prvo otvaranje prodavnice u ulozi District Manager-a. On je ovu priliku iskoristio kako bi se zahvalio svima koji su učestvovali u ovom posebnom otvaranju.

Ovo je bilo moje prvo samostalno otvaranje u ulozi District Manager-a i zaista ne mogu rečima da opišem koliko sam bio počastvovan kao District Manager zadužen za otvaranje 50. prodavnice JYSK Bugarska, posebno jer se radi o mom rodnom gradu Plovdivu. To je bilo jedinstveno iskustvo koje ću sigurno pamtiti.
- Georgi Stefanov, District Manager JYSK Bugarska

Istog dana, 9. marta, kompanija je otvorila i novu prodavnicu u Razlogu. To je bila 49. prodavnica u Bugarskoj. Ova prilika je proslavljena događajem upriličenim za otvaranje, sa balonima, muzikom i nedeljom posebnih ponuda.

Činjenice o 50. prodavnici

  • Ukupna površina prodavnice JYSK Plovdiv Twin Park je 1400 kvadratnih metara.
  • U prva četiri dana od otvaranja, najprodavanije grupe proizvoda bile su: nameštaj i baštenski nameštaj.
  • Najprodavaniji proizvodi u prva četiri dana bili su: lounge garnitura ULLEHUSE, sofa VEJLBY i trpezarijski sto ROSKILDE.
  • Od marta 2023. godine, u Plovdivu postoji 5 JYSK prodavnica, dok u Bugarskoj postoji ukupno 50 JYSK prodavnica.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office