Skip to main content
JYSK DC Ecser

JYSK investira 200 miliona evra u novi distributivni centar u Mađarskoj

Датум: 14/04/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Expansion , Logistics

Tokom aprila 2020. JYSK će početi da gradi novi distributivni centar u Ečeru u Mađarskoj. Kada počne da radi, taj distributivni centar će zapošljavati oko 300 ljudi i dodatno će ojačati logističku postavku ove kompanije u Evropi.

Allan K. Kjærgaard
Allan K. Kjærgaard, Executive Vice President Logistics (izvršni potpredsednik za logistiku) u JYSKu.

Više plavih kontejnera je već postavljeno blizu kružnog toka u Ečeru u blizini Budimpešte, gde će biti izgrađen JYSKov novi distributivni centar. Uskoro će veliki bageri početi da raskopavaju parcelu veličine 560 000 kvadratnih metara.

JYSK proširuje logističku postavku kompanije kako bi mogao brže da isporučuje robu kupcima u više zemalja Centralne Evrope.

„Mada situacija sa korona virusom ima veliki uticaj na JYSK, i dalje je bitno da ulažemo u budućnost. Kada se život vrati u uobičajene tokove, ljudima će i dalje biti potrebni kreveti, jorgani i jastuci, kao i druge potrepštine za dom. Da bismo im pružili to, potrebna nam je jaka logistička postavka, koju će nam obezbediti naš novi distributivni centar u Ečeru u Mađarskoj“, kaže Allan K. Kjærgaard, Executive Vice President Logistics u JYSKu.

Bliže kupcima i prodavnicama

Zgrade novog distributivnog centra, koje obuhvataju dva visokoregalna skladišta, dokove za utovar i istovar kamiona i kancelarijski prostor za administraciju, zauzimaće 143 000 kvadratnih metara. Visokoregalna skladišta će obezbeđivati 205 000 lokacija za palete za proizvode.

„Zahvaljujući širenju u vidu našeg novog distributivnog centra u Ečeru u Mađarskoj moći ćemo da isporučujemo proizvode mnogo brže i efikasnije direktno našim kupcima i stotinama naših prodavnica. Zapravo, očekujemo da umanjimo drumski transport za 4,5 miliona kilometara na godišnjem nivou, što je dobro i za životnu sredinu i za našu sposobnost da pružimo sjajne ponude našim kupcima“, kaže Allan K. Kjærgaard.

Očekuje se da će ovaj novi distributivni centar biti spreman za rad sredinom 2022. godine. Kada se jednom pokrene, ovaj distributivni centar će obezbeđivati proizvode za JYSKove kupce i prodavnice u Mađarskoj, Republici Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Srbiji.

Činjenice o distributivnom centru u Ečeru

  • JYSKov novi distributivni centar će se nalaziti u Ečeru u Mađarskoj i zapošljavaće oko 300 ljudi.
  • Zgrade novog distributivnog centra će se prostirati na 143 000 kvadratna metra.
  • Zahvaljujući njegovoj lokaciji, očekuje se da će ovaj novi distributivni centar uštedeti 4,5 miliona kilometara drumskog transporta svake godine.
  • JYSK investira 200 miliona evra u ovaj novi distributivni centar i očekuje se da će on biti spreman za rad sredinom 2022. godine.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office