Skip to main content
Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

Datum: 13/02/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards

Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

LIDERI MEĐU ONLINE PRODAVNICAMA

ECommerce Asocijacija Srbije, koja se zalaže za promovisanje sigurne internet trgovine i podsticaj svih koji su deo procesa edukacije potrošača i trgovinskog sektora, u Beogradu je organizovala HotSpot eCommerce Awards. Ovaj dešavanje je okupilo pojedince, brendove i lidere iz različitih sektora kako bi zajedno proslavili uspehe i postignuća u području online prodavnica.

Firme su se takmičile u 2 glavne kategorije za 23 nagrade, a svaka od njih je nosila posebnu vrednost. JYSK je nagradu osvojio u kategoriji Home & Office Online Storea, u kojoj se tražila najbolja online prodavnica koja se bavi prodajom kućnog i kancelarijskog nameštaja, a koja se ističe svojim stilom i inovativnošću.

Хотспот награде

GLASOVI PUBLIKE ZA NAJBOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO

Nagradu je u ime JYSKa preuzela Aleksandra Knežević, Social Media and Digital Coordinator za JYSK Srbiju.

„Ova nagrada nam je potvrda da smo prepoznati kao kompanija koja konstantno radi na unapređenju korisničkog iskustva. Drago mi je što je u odluci o konačnom pobedniku učestvovala i publika jer time potvrda našeg rada ima još veću težinu. Takođe, ovo shvatam i kao podstrek za dalje unapređenje koje će našim kupcima pružiti još bolje iskustvo kupovine na JYSK webshopu.“

Učestvovanje u eCommerce Awardsu firmama pruža priliku da dodatno ojačaju svoju prepoznatljivost i prisutnost na tržištu i da se istaknu kao lideri u svojoj kategoriji. Iako svaka delatnost ima svoje specifičnosti, glavni kriterijumi odabira najboljih su uvođenje noviteta, jednostavnost korištenja online platforme i celokupno korisničko iskustvo, koje je u potpunosti prilagođeno potrebama kupaca.

JYSK neprekidno radi na razvoju i unapređenju online trgovine, a ova nagrada je još jedna potvrda njegove predanosti pružanju vrhunskog iskustva online kupovine svim svojim kupcima.

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office