Skip to main content
Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

Datum: 13/02/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards

Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

LIDERI MEĐU ONLINE PRODAVNICAMA

ECommerce Asocijacija Srbije, koja se zalaže za promovisanje sigurne internet trgovine i podsticaj svih koji su dio procesa edukacije potrošača i trgovinskog sektora, u Beogradu je organizovala HotSpot eCommerce Awards. Ovaj dešavanje je okupilo pojedince, brendove i lidere iz različitih sektora kako bi zajedno proslavili uspjehe i postignuća u području online prodavnica.

Firme su se takmičile u 2 glavne kategorije za 23 nagrade, a svaka od njih je nosila posebnu vrijednost. JYSK je nagradu osvojio u kategoriji Home & Office Online Storea, u kojoj se tražila najbolja online prodavnica koja se bavi prodajom kućnog i kancelarijskog namještaja, a koja se ističe svojim stilom i inovativnošću.

Hotspot nagrade

GLASOVI PUBLIKE ZA NAJBOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO

Nagradu je u ime JYSKa preuzela Aleksandra Knežević, Social Media and Digital Coordinator za JYSK Srbiju.

„Ova nagrada nam je potvrda da smo prepoznati kao kompanija koja konstantno radi na unapređenju korisničkog iskustva. Drago mi je što je u odluci o konačnom pobjedniku učestvovala i publika jer time potvrda našeg rada ima još veću težinu. Takođe, ovo shvatam i kao podstrek za dalje unapređenje koje će našim kupcima pružiti još bolje iskustvo kupovine na JYSK webshopu.“

Učestvovanje u eCommerce Awardsu firmama pruža priliku da dodatno ojačaju svoju prepoznatljivost i prisutnost na tržištu i da se istaknu kao lideri u svojoj kategoriji. Iako svaka djelatnost ima svoje specifičnosti, glavni kriterijumi odabira najboljih su uvođenje noviteta, jednostavnost korištenja online platforme i cjelokupno korisničko iskustvo, koje je u potpunosti prilagođeno potrebama kupaca.

JYSK neprekidno radi na razvoju i unaprjeđenju online trgovine, a ova nagrada je još jedna potvrda njegove predanosti pružanju vrhunskog iskustva online kupovine svim svojim kupcima.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office