Skip to main content
JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Holandija proslavio je tiho otvaranje 100. prodavnice

Датум: 03/08/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: Expansion

JYSK Holandija ostvario je neverovatno postignuće u petak, 10. aprila 2020. Međutim, zbog pandemije korona virusa, otvaranje 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel proslavljeno je tiho. 

Joanne Uenk, Sales and Marketing Manager (menadžer prodaje i marketinga)
Joanne Uenk, Sales and Marketing Manager (menadžer prodaje i marketinga)

Kada JYSK proslavlja velika postignuća poput otvaranja 100. prodavnice, obično nudimo sjajne ponude i popuste, a kupci formiraju velike redove pred prodavnicom. Međutim, zbog pandemije korona virusa, ne možemo da priredimo takve proslave a da pritom osiguramo bezbednost svih učesnika. Dakle, JYSK Holandija odlučio je da priredi tiho otvaranje 100. JYSKove prodavnice.

„Verujemo da je to najbolji način da organizujemo otvaranje, jer bi se inače veliki broj ljudi okupio pred prodavnicom u iščekivanju promotivnih ponuda“, kaže nam Joanne Uenk, Sales and Marketing Manager i dodaje:

„Dakle, opredelili smo se za tiho otvaranje bez promotivnih ponuda i bez proslave i dodele nagrada koje bismo inače priredili.“

Prodavnica u Den Burgu ne samo da je 100. JYSKova prodavnica u Holandiji, već je ujedno i prva JYSKova prodavnica na ostrvu Teksel na severozapadu Holandije.

Promena planova

JYSKov tim u Holandiji je najpre razmatrao zatvaranje svih prodavnica zbog korona virusa, kako su učinili u Francuskoj i Belgiji.

„Drago nam je što su prodavnice u Holandiji ostale otvorene, ali znali smo da ćemo morati da promenimo prvobitne planove. Sve smo isplanirali za otvaranje 100. prodavnice, ali smo ipak morali da pronađemo drugačije rešenje zbog ograničenja vlade povodom korona virusa“, kaže Joanne i dodaje:

„To je prava šteta, jer su se svi zaposleni radovali otvaranju 100. prodavnice, ali razumemo da trenutno ne možemo da proslavljamo onako kako smo navikli. To jednostavno ne bi bilo opravdano.“

Iako je prodavnica tiho otvorena, kupci u Den Burgu ipak su se domogli nove lokalne JYSKove prodavnice na ostrvu Teksel. Naravno, pridržavali su se neophodnog rastojanja.

Frank Christant, Country Manager (menadžer za zemlju)
Frank Christant, Country Manager JNL

Sjajan timski duh

Frank Christant, Country Manager, smatra da je čitava situacija sa korona virusom iznedrila sjajan timski duh u kompaniji.

„Iako nismo mogli da proslavimo otvaranje 100. prodavnice onako kako smo navikli, mislim da možemo da odamo priznanje sebi zbog sjajnog stava koji smo iskazali u proteklom periodu“, kaže nam Frank i dodaje:

„Naši zaposleni su bili sjajni. Bili su jako fleksibilni i ne mogu da nađem prave reči hvale za napor koji su uložili u proteklom periodu“, zaključuje Frank. 

Činjenice:

  • Površina JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel je 1300 m2
  • Otvorena je 10. aprila 2020.
  • JYSK se pojavio u Holandiji 2006. godine, a tom prilikom su istog dana otvorene četiri prodavnice

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office