Skip to main content

JYSK gradi 10. distributivni centar

Datum: 07/07/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Logistics

Lelistad
Ovde će biti izgrađen distributivni centar u Lelistadu.

Na proleće 2022. godine, JYSK će početi da gradi novi distributivni centar u Lelistadu u Holandiji. Distributivni centar biće broj 10 u JYSKu i trebalo bi da počne sa radom 2024. godine.

Činjenice o DC-u 10

  • Novi distributivni centar u Lelistadu isporučuje proizvode JYSKovim prodavnicama i kupcima u Holandiji, Belgiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.
  • Pored brže i bolje usluge isporuke, dobar je i za životnu sredinu, jer će se uštedeti približno 6 miliona kilometara vožnje kamionom godišnje.
  • Kada krene sa radom, novi distributivni centar će otvoriti više od 350 novih radnih mesta.
  • JYSK očekuje početak izgradnje na proleće 2022. godine, a namerava da pusti distributivni centar u rad najkasnije do sredine 2024. godine.

Iako je JYSK još uvek zauzet izgradnjom 9. evropskog distributivnog centra kompanije u mađarskom gradu Ečer, JYSK je naporno radio na pronalaženju savršene lokacije za distributivni centar broj 10.

Taj posao je sada završen, a 4. juna JYSK je potpisao ugovor za parcelu od 25 hektara u Lelistadu u Holandiji. Ovo će biti lokacija za potpuno novi distributivni centar, za koji će biti potrebno ulaganje od oko 200 miliona EUR pre nego što počne sa radom 2024. godine.

„Zaista smo zadovoljni lokacijom u Lelistadu. U neposrednoj je blizini luke Flevokust, koja je logističko čvorište u Holandiji, što olakšava transport naših proizvoda do distributivnog centra i iz njega“, objašnjava Executive Vice President Logistics (izvršni potpredsednik za logistiku) u JYSKu, Allan K. Kjærgaard.

U nastavku pogledajte video snimke od 360 stepeni:

Latest news

Ireland status

Od 10 do 20 prodavnica: JYSK Irska se priprema za sledeći korak

21/07/2021 - Uprkos pandemiji, kompanija JYSK Irska je uspela da privuče veliki broj kupaca, tako da je samim tim ostvarila odličnu prodaju na mreži i u prodavnicama. Kompanija JYSK želi da u finansijskoj godini 2021–2022. udvostruči broj prodavnica – od 10 do 20.

Liverpool

Pobednički pristup prodaji blista u prodavnicama

15/07/2021 - Prvi mesec takmičenja u pobedničkom pristupu prodaji je završen a drugi krug je trenutno u toku. U Ujedinjenom Kraljevstvu pobednik 1. kruga želi još više.

JYSK will cut carbon emissions in half

JYSK će prepoloviti emisije ugljenika

13/07/2021 - U agendi JYSKa je da postane održiviji i nekoliko novih inicijativa je ugledalo svetlost dana. U najskorije vreme smo zacrtali ciljeve za smanjenje emisija gasova sa efektom staklene bašte.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office