Skip to main content

JYSK gradi 10. distributivni centar

Datum: 07/07/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Logistics

Lelistad
Ovde će biti izgrađen distributivni centar u Lelistadu.

Na proleće 2022. godine, JYSK će početi da gradi novi distributivni centar u Lelistadu u Holandiji. Distributivni centar biće broj 10 u JYSKu i trebalo bi da počne sa radom 2024. godine.

Činjenice o DC-u 10

  • Novi distributivni centar u Lelistadu isporučuje proizvode JYSKovim prodavnicama i kupcima u Holandiji, Belgiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.
  • Pored brže i bolje usluge isporuke, dobar je i za životnu sredinu, jer će se uštedeti približno 6 miliona kilometara vožnje kamionom godišnje.
  • Kada krene sa radom, novi distributivni centar će otvoriti više od 350 novih radnih mesta.
  • JYSK očekuje početak izgradnje na proleće 2022. godine, a namerava da pusti distributivni centar u rad najkasnije do sredine 2024. godine.

Iako je JYSK još uvek zauzet izgradnjom 9. evropskog distributivnog centra kompanije u mađarskom gradu Ečer, JYSK je naporno radio na pronalaženju savršene lokacije za distributivni centar broj 10.

Taj posao je sada završen, a 4. juna JYSK je potpisao ugovor za parcelu od 25 hektara u Lelistadu u Holandiji. Ovo će biti lokacija za potpuno novi distributivni centar, za koji će biti potrebno ulaganje od oko 200 miliona EUR pre nego što počne sa radom 2024. godine.

„Zaista smo zadovoljni lokacijom u Lelistadu. U neposrednoj je blizini luke Flevokust, koja je logističko čvorište u Holandiji, što olakšava transport naših proizvoda do distributivnog centra i iz njega“, objašnjava Executive Vice President Logistics (izvršni potpredsednik za logistiku) u JYSKu, Allan K. Kjærgaard.

U nastavku pogledajte video snimke od 360 stepeni:

Latest news

Three Store Managers Chrismas products

Najbolji novogodišnji/božićni proizvodi po izboru troje menadžera prodavnice

02/12/2022 - Troje menadžera prodavnice je pokazalo svoje omiljene proizvode iz novog novogodišnjeg/božićnog asortimana.

Lars Ringtved

JYSK se posvećuje smanjenju ekološkog otiska tekstilne industrije

29/11/2022 - Kompanija JYSK se pridružila dobrovoljnoj sektorskoj saradnji u Danskoj koja ima za cilj da smanji ekološki i klimatski otisak tekstilne industrije.

Jan Bøgh

JYSK ponovo ima rekordne rezultate

24/11/2022 - U predgovoru godišnjeg izveštaja, pod naslovom „Jake vrednosti tokom turbulentne godine“ Jan Bøgh, President & CEO (predsednik i glavni izvršni direktor) daje svoj osvrt na proteklu godinu u JYSKu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office