Skip to main content
GO JYSK

JYSK Bosna i Hercegovina 2. Najpoželjniji poslodavac u 2020. godini!

Датум: 24/05/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Attractive Stores , Awards

JYSK postoji već 10 godina na tržištu Bosne i Hercegovine i u tom periodu ostvario je velike rezultate. U novonastalim uslovima za poslodavce, u godini kada smo imali COVID-19, bilo je više nego ikada važno da pratimo potrebe naših zaposlenih i da stvorimo sigurnu radnu okolinu. U svrhu istraživanja o promeni percepcije građana o najpoželjnijim poslodavcima sprovedena su dva istraživanja o tome koga građani BiH smatraju najpoželjnijim poslodavcem. Prvo istraživanje sprovedeno je početkom 2020., a drugo istraživanje krajem 2020. godine.

Žig

U periodu pre pandemije, bitan faktor bio je dobar odnos prema zaposlenima, a za vreme pandemije najvažniji faktor je bila sigurnost zadržavanja posla.

Ostali faktori koji su uticali na izbor poslodavca su sledeći:

  • Dobar odnos preduzeća prema zaposlenima od ranije
  • Imidž koji poslodavac ima od ranije
  • Društvena odgovornost poslodavca tokom pandemije
  • Pozitivne mere zaštite zaposlenih koje je preduzeće sprovelo tokom pandemije

„Našli smo se u izazovnoj i novoj situaciji kada je došla pandemija, ali zahvaljujući našem rukovodstvu, sve smo posložili veoma brzo. Trebalo je da se prilagodi radno vreme, smene zaposlenih kao i način rada u samim prodavnicama, međutim dobar smo tim koji zna da reaguje u trenutku i da se prilagodi. Tu su i kupci kojima treba da zahvalimo jer su bili strpljivi i razumni i pratili su sve uputstva prilikom dolaska u naše prodavnice.“ objašnjava Nermin Imširović, JYSK Store Manager u Gradačcu.

JYSK je učestalo pri vrhu liste najpoželjnijih poslodavaca, 2015. godine je osvojio drugo a 2017. prvo mesto Najpoželjnijeg poslodavca u sektoru maloprodaje.

„Kupci su nam uvek na prvom mestu. To je i razlog zašto smo i mi njima pri vrhu Najpoželjnijih poslodavaca“, zaključuje Nermin.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office