Skip to main content
Moderna mobilna kućica opremljena JYSK namještajem

Jedinstvene mobilne kućice u Sloveniji kao plod uspešne JYSKove B2B saradnje

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Product Assortment

Mobilne kućice postale su sinonim za praktičnost, jednostavnost i moderan životni stil, zbog čega ne čudi podatak da je u prošloj godini u Sloveniji izgrađeno više montažnih nego standardnih kuća, i to u odnosu 60:40. Uz porast popularnosti mobilnih rešenja za stanovanje, ove su kućice takođe sve češći odabir turista, koji tokom odmora najviše cene privatnost i udobnost.

Potencijal mobilnih kućica, pogotovo u pogledu ekološke osveštenosti i upotrebe obnovljivih izvora energije, prepoznao je i JYSK Slovenija, što je rezultiralo lepom saradnjom sa međunarodnim proizvođačem mobilnih kućica Hosekra. Ova saradnja počela je 2022. godine u JYSK prodavnici u Slovenskoj Bistrici, paralelno sa početkom rada JYSKovog B2B odeljenja u Sloveniji, a jedan od prvih projekata bilo je upravo kompletno opremanje funkcionalnih mobilnih kućica.

TOPLINA DOMA U SVAKOJ PROSTORIJI

Vodeći se tom idejom, JYSKovo B2B odeljenje se prilikom opremanja Hosekra kućica fokusiralo na višenamenski nameštaj, pametna rešenja za odlaganje i zanimljive detalje, koji su doprineli stvaranju tople atmosfere.

Kauč na razvlačenje zamišljen je kao mesto za odmor, koje se lako pretvara u dodatni prostor za spavanje, sklopivi trpezarijski sto je odlično rješenje za doručak u dvoje, ali i veća druženja, dok su police i komadi nameštaja sa prostorom za odlaganje uvek dobrodošli u manjim prostorima.

„Kvalitet i stil JYSK proizvoda u sobe su uneli jedinstvenu estetiku i funkcionalnost. One ne izgledaju kao hotelski primerci tipičnih soba, već prostor odiše toplinom doma. Upravo ovo je najveća vrednost naše široke palete proizvoda, u kojoj svako može da pronađe nešto što će savršeno odgovarati njegovom ukusu i potrebama, bez obzira na to da li traži udoban krevet, elegantan stol ili funkcionalna rešenja za odlaganje“, rekla je Lana Barković, B2B Manadžerka za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

ЈИСК кућа

PARTNERSTVO KOJE DONOSI VREDNOST JYSK KUPCIMA

Ovaj projekat je još jednom pokazao važnost odabira efektnih dekoracija kao i kvalitetnog i funkcionalnog nameštaja, koji može značajno da unapredi kvalitet boravka ili stanovanja u domu ovog tipa, zbog čega se Hosekra istaknula kao odličan partner.

„Njihova posvećenost pružanju izuzetnog korisničkog iskustva takođe odražava našu ličnu poslovnu filozofiju. Rezultat ove saradnje vidljiv je u mobilnim kućicama Hosekra koje su izuzetan spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti. Nastavljamo da težimo ka partnerstvima koja donose vrednost našim kupcima“, dodala je Lana.

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office